Gosiu pięknego jeżożwierza uchodowałaś działeczka zimą też pięknie wygląda no jak całkiem wydobrzeje to skoczę na swoją i też pokażę fotki przesyłam buziaczki
Kochani moi goście- Jadziu, Lisko, Jolu, Grzesiu, Krzysiu, Tessko, Zosiu, Lamio- dziękuje Wam za wizytę.
Ja juz nie moge doczekac sie wiosny, latam po sklepach -nasion jeszcze nie ma, jutro do kauflandu bo Jola mówiła, ze tam juz są.
Sniegu tyle co było tyle jest, ale ponoć jutro odwilż u mnie. Lamio takie słowa jak pisałaś to do M mówiłam, że tylko łyżwy i na baseniku ślizgac sie. :P
Dzisiaj w Lidlu rzucili różne kolorowe cyklameny-kto szuka to niech tam zajrzy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuje za odwiedziny. buziaki
Ty Jolunia u mnie a ja u Ciebie w tym czasie. dzis w lidlu kupiłam sobie cebulki tulipanów i żonkili w doniczkach, tak jak przed świetami hiacynty.
Hiacynty juz prawie przekwitły, ale wiem co dalej, a te nowe nabytki to ja juz nic nie wiem= wyrosna w doniczkach i dopiero jak uschną to do ziemi?? zielona jestem
Giguś a Ty te hiacynty potem wsadzisz do ziemi na działce ? gratuluję dobrego zakupy czyli powinnam Cię pozdrowić tulipanowo i żonkilowo hi hi
Giguś a co to za nabytki że nie wiesz co z nimi zrobić?
No Jolunia hiacynty to juz wiem- przkwitną i zasuszyć i potem pod jesień wkopać, a dzisiaj żonkile i tulipany w doniczkach-mają 5-cio centymetrowe listki- co z nimi zrobic jak zakwitą, chyba tak samo jak hiacynty?/ nie znam sie
Lisko kochana Ty mi nawet nie gadaj, bo wiem ,że i tak jak nawet kasy nie będzie to cos wykombinujesz- Ty to tak i jak;
Izuniu-Chatte- dziekuje Ci za radę- nie mogłam sie oprzec i zostawić w tym sklepie tych biednych zasuszonych cebulek w niby doniczkach. :P