Ogród przejrzysty, poukładany, pięknie skomponowany

Pierwiosnki śliczne.
Bukszpanki pod linijkę a raczej pod klosz przycięte

Klonik cudny. rodki piękny

ale masz rację to nie wymagające roślinki a jak się rozrosną to pokaz piękny. Pozdrawiam
  ale masz rację to nie wymagające roślinki a jak się rozrosną to pokaz piękny. Pozdrawiam 

. Nie spodziewałam się, że masz tak dużo liliowców. Ponad setka to spory wynik. U mnie dużo mniej i dopiero w tym roku doczekałam się większych kęp
 . Nie spodziewałam się, że masz tak dużo liliowców. Ponad setka to spory wynik. U mnie dużo mniej i dopiero w tym roku doczekałam się większych kęp   . Zobaczymy jak zakwitną
 . Zobaczymy jak zakwitną   . U Ciebie piękna wiosna
 . U Ciebie piękna wiosna   . Bergenie dają popis a azalie i różaneczniki mają u Ciebie świetny mikroklimat . Na prawdę pięknie się spisują . Pozdrawiam
 . Bergenie dają popis a azalie i różaneczniki mają u Ciebie świetny mikroklimat . Na prawdę pięknie się spisują . Pozdrawiam   .
 .

Co jak co, ale hortensje są niezawodne i zawsze to będę powtarzać.
 Co jak co, ale hortensje są niezawodne i zawsze to będę powtarzać.

i z wielką przyjemnością tu przychodzę się uczyc i nasycić oczy pięknem!
 i z wielką przyjemnością tu przychodzę się uczyc i nasycić oczy pięknem!

U mnie jest w donicy i rzadko kwitnie.
 U mnie jest w donicy i rzadko kwitnie.

. Czytam o liliowcach i popieram że warto je mieć, ja aby mieć mniej pracy pierdół się pozbywam ale nigdy liliowców
 . Czytam o liliowcach i popieram że warto je mieć, ja aby mieć mniej pracy pierdół się pozbywam ale nigdy liliowców   . Masz piękne RH, ja właśnie swoje przesadzałam, teraz o nie drżę ..ale podpowiedzieli mi że można a była taka konieczność no to przesadziłam
 . Masz piękne RH, ja właśnie swoje przesadzałam, teraz o nie drżę ..ale podpowiedzieli mi że można a była taka konieczność no to przesadziłam   .
 .
 Bergenie mam już kilka dobrych lat. 5 albo 6? Rozrastają się powli ale stale, tak więc zanim się czlowiek obejrzy, ma się już dużą kępę.
 Bergenie mam już kilka dobrych lat. 5 albo 6? Rozrastają się powli ale stale, tak więc zanim się czlowiek obejrzy, ma się już dużą kępę.