Mój ogród 2 -Sylvia
- sylvia_sirena
- 1000p 
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród 2 -Sylvia
Zeniu pozdrawiam . tak to jest mieta , teraz to już polacie ja tez nocuje na działce teraz nawet byłam i dopiero zjechałam
.

.
- sylvia_sirena
- 1000p 
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Pięknie kwitną ci róże, jukka także przymierza się do kwitnienia.   . To o pstrych listkach odemnie nie dawno mi padło.  Chyba coś podżarło.
 . To o pstrych listkach odemnie nie dawno mi padło.  Chyba coś podżarło.   . Oj było sporo na termometrze, nawet dobrze że się ochłodziło..tylko dlaczego nie pada.
 . Oj było sporo na termometrze, nawet dobrze że się ochłodziło..tylko dlaczego nie pada.   Szkoda że nie wiedziałam że nocujesz na działce, choć właściwie to pewnie bym już nie trafiła.
  Szkoda że nie wiedziałam że nocujesz na działce, choć właściwie to pewnie bym już nie trafiła.   . Pozdrawiam.
 . Pozdrawiam.  

. To o pstrych listkach odemnie nie dawno mi padło.  Chyba coś podżarło.
 . To o pstrych listkach odemnie nie dawno mi padło.  Chyba coś podżarło.   . Oj było sporo na termometrze, nawet dobrze że się ochłodziło..tylko dlaczego nie pada.
 . Oj było sporo na termometrze, nawet dobrze że się ochłodziło..tylko dlaczego nie pada.   Szkoda że nie wiedziałam że nocujesz na działce, choć właściwie to pewnie bym już nie trafiła.
  Szkoda że nie wiedziałam że nocujesz na działce, choć właściwie to pewnie bym już nie trafiła.   . Pozdrawiam.
 . Pozdrawiam.  
- sylvia_sirena
- 1000p 
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj Sylwio..cieszę się że jesteś, pokazuj jak tam na twojej działeczce.tyle czasu upłynęło..już bym tej twojej działeczki nie poznała i nie trafiła