Niech będzie ta pogoda dobra na święta.Przyjemniej będzie wyjść i pochodzić po ogrodzie tez
 ,
 , marta64-Maruś To prawda wiosna się rozkręca, rozkwita coraz więcej roślin,I drzew.cudny czas przed nami .

Dziękuje, do wędlinek aż ślinka leci..ale do jutra już niedaleko.
Dziękuję i tobie życzę pogodnych i wspaniałych świąt !
danuta z-Danusiu To bardzo niepojące ,ze nie widać twojej Brunnery.A może jeszcze odbije.A może coś ja podjadło ?
Wędzonki dopiero jutro.Dawno były, to ze smakiem sie takie jedzonko będzie jadło .
Kaczeńce rosną na łące.Ale chyba kilka przesadzę nad staw.
O i u ciebie sucho.
Ja podlewam tylko te roślinki( drzewa i krzewy ) niedawno posadzone i przesadzane i trawę, która jeszcze nie wzeszła.. )
Maska-Marysiu Owszem, ogród coraz bardziej się rozwija i kwitnie. coraz ładniej czas.
Tu trawa jest.
Ab jeszcze na dużym areale wzeszła, to będę spokojniejsza.

Dziękuję.Dzieciaki już się zjechały.Fajnie już , bo radośniej
Dobrego, spokojnego świętowania Marysiu i Tobie życzę

mani olek-Mariuszu Witaj! Cieszę się ,ze do mnie trafiłeś.

Staw może i kiedyś będzie piękny jak przy nim już będzie roślinność .ale to jeszcze trochę czasu.
Ogród co dnia sie rozwija, rozkwita bardziej i cieszy. .Białe dodatki ładnie się odbijają .Jakoś mnie wzięło na biało.
Dziękuję i tobie życzę radosnego, rodzinnego świętowania.
PEPSI-Małgosiu Swoje wędzonki to suuper sprawa.Wiem co jem i dużo smaczniejsze.
Tak, ja na biało z ozdobami.a ty na niebiesko, po grecku....Też fajnie

Moja Magnolia Ann- dopiero się rozkręca.Ale ona zawsze tak trochę później kwitnie

Kochani z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim forumek i forumków dużo spokoju, zdrowia ( bez przejedzenia się )
radości i wspaniałych rodzinnych chwil oraz mokrego Dyngusa

Pisaneczki mojego wykonania
 Nie było czasu na więcej ozdób .
  Nie było czasu na więcej ozdób .

, ozdoby ogrodowe lubie, ale jakoś nie mam ciągle czasu na uporządkowanie ich i malowanie, pisanki prześliczne, jesteś zdolniacha, Radosnych Świąt Aniu
 , ozdoby ogrodowe lubie, ale jakoś nie mam ciągle czasu na uporządkowanie ich i malowanie, pisanki prześliczne, jesteś zdolniacha, Radosnych Świąt Aniu  
 Ale takie swoje, to czysta przyjemność zjeść na świąteczne śniadanko. Pisanki zrobiłaś śliczne, kolorowe jak wiosna
 Ale takie swoje, to czysta przyjemność zjeść na świąteczne śniadanko. Pisanki zrobiłaś śliczne, kolorowe jak wiosna  

Własne wyroby najlepsze wiemy co jemy, my też sami robimy.
 Własne wyroby najlepsze wiemy co jemy, my też sami robimy.

[/url]
[/url]