Pozdrawiam

Dziękuję
  Dziękuję   Staram się wracać do żywych choć ciężko mi to idzie. Trzymajcie proszę kciuki
  Staram się wracać do żywych choć ciężko mi to idzie. Trzymajcie proszę kciuki  

U mnie też fura problemów, jeśli Cię to pocieszy... Ale już wiosna, wiosna prawdziwa, teraz musi być lepiej, prawda? i o energię mimo wszystko jakby łatwiej.
  U mnie też fura problemów, jeśli Cię to pocieszy... Ale już wiosna, wiosna prawdziwa, teraz musi być lepiej, prawda? i o energię mimo wszystko jakby łatwiej.

Nie wiem kiedy nadejdą lepsze dni, pewnie kiedyś tak. Musi jednak dużo czasu minąć a to i tak nie będzie pewnie całkiem koniec problemów. Cóż, życie nie zawsze jest takie jak się chce
  Nie wiem kiedy nadejdą lepsze dni, pewnie kiedyś tak. Musi jednak dużo czasu minąć a to i tak nie będzie pewnie całkiem koniec problemów. Cóż, życie nie zawsze jest takie jak się chce  

Fajnie, że napisałaś
  Fajnie, że napisałaś   Teraz doczytuję, że u Ciebie fura problemów. Życzę żeby szybko minęły. Zaraz szukam Twojego wątku
  Teraz doczytuję, że u Ciebie fura problemów. Życzę żeby szybko minęły. Zaraz szukam Twojego wątku  

Wróciłam dziś z Holandii, oczywiście po raz 3 byłam w Keukenhoff i przytaszczyłam tulipany
  Wróciłam dziś z Holandii, oczywiście po raz 3 byłam w Keukenhoff i przytaszczyłam tulipany  

i trzymać będziemy!
  i trzymać będziemy!

. Pozwolę sobie napisać słowa z utworu pewnego młodego wokalisty " nawet tęczy jest potrzebny deszcz , więc nie możesz teraz poddać się " . No i tego się trzymajmy
 . Pozwolę sobie napisać słowa z utworu pewnego młodego wokalisty " nawet tęczy jest potrzebny deszcz , więc nie możesz teraz poddać się " . No i tego się trzymajmy   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .