zawsze znajdę jakieś niespodzianki u Ciebie. Kiedy to ciurkadełko zrobiłaś? chyba niedawno ale bardzo mi się podoba- mam trawke śrdenią podobno uwielbia wodne tereny. Czym obsadzisz pergolę?
  zawsze znajdę jakieś niespodzianki u Ciebie. Kiedy to ciurkadełko zrobiłaś? chyba niedawno ale bardzo mi się podoba- mam trawke śrdenią podobno uwielbia wodne tereny. Czym obsadzisz pergolę?Daj mi kochana namiar na tę morwę/gdzie kupowałaś?/

zawsze znajdę jakieś niespodzianki u Ciebie. Kiedy to ciurkadełko zrobiłaś? chyba niedawno ale bardzo mi się podoba- mam trawke śrdenią podobno uwielbia wodne tereny. Czym obsadzisz pergolę?
  w ubiegłym 3 wypadły .
  w ubiegłym 3 wypadły .

to jakby wiosna już zawitała ale nie ma tak dobrze , jeszcze 34 dni
  to jakby wiosna już zawitała ale nie ma tak dobrze , jeszcze 34 dni   jak ja tęsknie do takich widoków
   jak ja tęsknie do takich widoków  

Ciekawa jestem jakie to nowości u Ciebie ujrzymy w tym sezonie
  Ciekawa jestem jakie to nowości u Ciebie ujrzymy w tym sezonie 

Wiosna przybyła to ja też muszę napisać co kwitnie.
  Wiosna przybyła to ja też muszę napisać co kwitnie.

tą kwitnącą trawą mnie rozbawiłaś
  tą kwitnącą trawą mnie rozbawiłaś   Moja gwiażdzista zastrajkowała i nie zakwitła bo przesadzałam ją w zeszłym roku ale przynajmniej nie uschła.
 Moja gwiażdzista zastrajkowała i nie zakwitła bo przesadzałam ją w zeszłym roku ale przynajmniej nie uschła.