Postaram się wrzucać co-nieco do tego ogródka

Bardzo się cieszę  bo coraz nas tu mniej starych dobrych
 Bardzo się cieszę  bo coraz nas tu mniej starych dobrych   znajomych!Z niecierpliwością oczekuję na fotorelacje
  znajomych!Z niecierpliwością oczekuję na fotorelacje  ogrodowe i serdecznie pozdrawiam!
 ogrodowe i serdecznie pozdrawiam!  
  !
   !

Ale niektórych jeszcze trochę kojarzę, choć pamięć już nie ta
 Ale niektórych jeszcze trochę kojarzę, choć pamięć już nie ta   W związku z tym czuję się nieco obco, ale mimo to postaram się troszkę poudzielać dla tych, którzy zechcą do mnie zaglądać. Mam nadzieję, że i Ciebie znajdę wśród gości
 W związku z tym czuję się nieco obco, ale mimo to postaram się troszkę poudzielać dla tych, którzy zechcą do mnie zaglądać. Mam nadzieję, że i Ciebie znajdę wśród gości  

...w jakiejś piosence tak było chyba...dawno...
 ...w jakiejś piosence tak było chyba...dawno... 

szczegolnie Twoje piekne zdjecia...
 szczegolnie Twoje piekne zdjecia...

na wypadek, gdybyś szukała taniej siły roboczej do pomocy w Twoim ogrodowym raju
 na wypadek, gdybyś szukała taniej siły roboczej do pomocy w Twoim ogrodowym raju   Albo w sumie co ja mówię "taniej siły". Ja bym raczej dopłaciła, żeby móc się uczyć ogrodnictwa pod okiem takiego fachowca
  Albo w sumie co ja mówię "taniej siły". Ja bym raczej dopłaciła, żeby móc się uczyć ogrodnictwa pod okiem takiego fachowca   

Jak zwykle zachwycają mnie Twoje zdjęcia, bo nie dość, że masz Ogród przez wielkie O, to jeszcze potrafisz go pięknie pokazać. Oczarował mnie Twój oczar - pamiętasz może, jaka to odmiana? Choruję na takiego czerwono-pomarańczowego, żeby go wkomponować w kępę drzew i krzewów za nowym domem (planuję taki naturalny wiatrołap, bo od południa nam wieje niemiłosiernie).
  Jak zwykle zachwycają mnie Twoje zdjęcia, bo nie dość, że masz Ogród przez wielkie O, to jeszcze potrafisz go pięknie pokazać. Oczarował mnie Twój oczar - pamiętasz może, jaka to odmiana? Choruję na takiego czerwono-pomarańczowego, żeby go wkomponować w kępę drzew i krzewów za nowym domem (planuję taki naturalny wiatrołap, bo od południa nam wieje niemiłosiernie).

Jakże mi miło, że znowu tu jesteś. Wróciłam, bo jakoś tak mi się zatęskniło za Wami
 Jakże mi miło, że znowu tu jesteś. Wróciłam, bo jakoś tak mi się zatęskniło za Wami   
  miło mi, że i Ty mnie odnalazłaś. W moim ogrodzie czas zrobił swoje, więc wygląda nieco inaczej. Który mur masz na myśli, ten z ciemiernikiem? Jeśli tak, to nie jest nowy, tylko przedtem nic ciekawego przy nim nie rosło
 miło mi, że i Ty mnie odnalazłaś. W moim ogrodzie czas zrobił swoje, więc wygląda nieco inaczej. Który mur masz na myśli, ten z ciemiernikiem? Jeśli tak, to nie jest nowy, tylko przedtem nic ciekawego przy nim nie rosło   

Czy na drugim zdjęciu jest porzeczka krwista? Przypomniało mi się właśnie, że latem lub jesienią posadziłam u siebie, ale śladu po niej nie ma, więc pewnie kozy mi zeżarły
  Czy na drugim zdjęciu jest porzeczka krwista? Przypomniało mi się właśnie, że latem lub jesienią posadziłam u siebie, ale śladu po niej nie ma, więc pewnie kozy mi zeżarły   Chyba powinnam przestać się zbytnio rozglądać i szukać, dla zdrowotności.
  Chyba powinnam przestać się zbytnio rozglądać i szukać, dla zdrowotności.