i te palmy i cała reszta kolekcji
 i te palmy i cała reszta kolekcji  
 Ja przesadziłbym Dracenkę fragrans do troszkę większej doniczki

Z przyjemnością ogląda się Twoją kolekcję ;:6
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Eh, u mnie ostatnio też jest krucho z czasem, a będzie jeszcze gorzej, bo sesja zbliża się wielkimi krokami...treissi pisze:Wiem, wiem opylam sięAle jakoś nie mam kiedy zrobić kolejnych zdjęć. I w tym tygodniu raczej mi się już nie uda nic pokazać
 Ale muszę przyznać, że mimo wszystko nie mogę się powstrzymać, by codziennie choć raz nie zaglądnąć na forum.
 Ale muszę przyznać, że mimo wszystko nie mogę się powstrzymać, by codziennie choć raz nie zaglądnąć na forum.  

Koleuskiem się nie przejmuj - one w okresie zimy tak mają - pewnie ma zamało słonka. Moje stoją na wschodnich parapetach. Najważniejsze, żeby przetrwały do wiosny, a wtedy wsadzisz sobie maluszki.
 Koleuskiem się nie przejmuj - one w okresie zimy tak mają - pewnie ma zamało słonka. Moje stoją na wschodnich parapetach. Najważniejsze, żeby przetrwały do wiosny, a wtedy wsadzisz sobie maluszki.
 No i oczywiście z niecierpliwością czekam kiedy pokażesz zmiany jakie u Ciebie nastąpiły
 No i oczywiście z niecierpliwością czekam kiedy pokażesz zmiany jakie u Ciebie nastąpiły 
 Wczoraj udało mi się zrobic troszkę zdjęć, ale nie miałam już kiedy ich wstawić na forum
  Wczoraj udało mi się zrobic troszkę zdjęć, ale nie miałam już kiedy ich wstawić na forum   Teraz jestem u teściów, a zaraz zmykam na uczelnię, więc może wieczorkiem jak będe u siebie w domku, uda mi się pokazać kilka moich zielonych
 Teraz jestem u teściów, a zaraz zmykam na uczelnię, więc może wieczorkiem jak będe u siebie w domku, uda mi się pokazać kilka moich zielonych