Witajcie kochane wiosennie
Niby wiosna a zimno i nie wiem czy u Was tak samo ale u mnie ciągle wieje , ja sprzątam liście , suszki a wiatr mi rozwiewa i śmieci - chyba nigdy nie posprzątam .
Małgosiu ach ci majstrowie - już nic nie powiem na ich temat
Domkiem już się cieszę choć jeszcze nie skończony .
Małgosiu clem 
myśmy razem rozdrabniali bo było tego sporo i jak uporamy się z domkiem to jeszcze coś potniemy i dosypiemy żeby było ładniej .
Domek powolutku kończymy
Marysiu rozumiem ja też nie dostaję powiadomień nie wiem czemu ? a jak przyjdę z działki padnięta to nie zawsze włączam komputer .
Nareszcie doszłam do siebie i wzięłam się za sprzątanie ale tak od końca bo przy domu to bałagan straszny .
Bardzo dziękuję
Iwonko oby tak było jak mówisz bo ja się na tym nie znam nawet nie wiem czy już powinna nieść czy jeszcze
Bardzo dziękuję i oby to ciepło w końcu przyszło bo dalej przymrozki zapowiadają .
Witaj Bogusiu 
cieszę się że wróciłaś - zaległości to ja mam moc i nie wiem kiedy nadrobię .
Bogusiu to dla tych kwiatków domek powstał

Teraz już bliżej jak dalej i będę mieszkać na miejscu
Bardzo dziękuję i też serdecznie pozdrawiam
Lidziu jakoś ta wiosna nie chce zostać z nami - u nas też ciągle wieje i to mnie strasznie denerwuje , ale teraz to już musi chyba zostać .
Lidziu już zdrowa jestem i działam - sprzątam i sprzątam ale przez to zimno nic nie kwitnie i słoneczka nie ma to nastawienie kiepskie
Bardzo dziękuję i pozdrawiam cieplutko
Jadziu ranniki piękne ale słabo kwitną bo pochmurno i ciągle zimno ale bardzo je lubię
Dzięki wielkie i odwzajemniam
-- Cz 21 mar 2019 16:32 --