A więc zapraszam Was do mojego - ciągle tworzonego, zmienianego, przebudowywanego - ogrodu

Zapowiada  się interesujący i  piękny  wątek.
 Zapowiada  się interesujący i  piękny  wątek. więc uznajmy je jedynie za materiał poglądowy a efekty prac prowadzonych od jesieni będę zamieszczał na bieżąco;)
  więc uznajmy je jedynie za materiał poglądowy a efekty prac prowadzonych od jesieni będę zamieszczał na bieżąco;) 

został wyodrębniony kawałek miejsca na rośliny cebulowe: hiacynty, narcyzy, tulipany, lilie a przede wszystkim gladiole, które zajmują pokaźną część mojego zielonego serca
 został wyodrębniony kawałek miejsca na rośliny cebulowe: hiacynty, narcyzy, tulipany, lilie a przede wszystkim gladiole, które zajmują pokaźną część mojego zielonego serca  

życzę samych sukcesów i powodzenia. Pozdrawiam serdecznie
 życzę samych sukcesów i powodzenia. Pozdrawiam serdecznie  

ta "konstrukcja" składa się z trzech kładek, wykonanych z podestów ryflowanych umieszczonych na kantówkach:
 ta "konstrukcja" składa się z trzech kładek, wykonanych z podestów ryflowanych umieszczonych na kantówkach:

co nie znaczy, że nad tym nie pracuje
 co nie znaczy, że nad tym nie pracuje  

oczko jest...moim oczkiem w głowie
 oczko jest...moim oczkiem w głowie   to już jego druga koncepcja, póki co, nie planuje przy nim większych zmian, no, może oprócz jakieś kosmetyki ;) z kładki jestem zadowolony, zwłaszcza z jej prostej, nie wyszukanej formy
 to już jego druga koncepcja, póki co, nie planuje przy nim większych zmian, no, może oprócz jakieś kosmetyki ;) z kładki jestem zadowolony, zwłaszcza z jej prostej, nie wyszukanej formy  a ja mam wciąż wrażenie braku porządku i systematyki w ogrodzie, może przyda mi się świeże spojrzenie
 a ja mam wciąż wrażenie braku porządku i systematyki w ogrodzie, może przyda mi się świeże spojrzenie  a za te moje zmieniające sie wizje to domownicy i znajomi patrzą na mnie czasami z politowaniem
 a za te moje zmieniające sie wizje to domownicy i znajomi patrzą na mnie czasami z politowaniem   Phi, nie rozumieją nas
  Phi, nie rozumieją nas   

zapraszam Cię do wspólnej podróży do tego momentu, wpadaj tutaj, kiedy będziesz mieć ochotę
 zapraszam Cię do wspólnej podróży do tego momentu, wpadaj tutaj, kiedy będziesz mieć ochotę 

a po dwóch zimach zaczęły się po prostu wykruszać. Dlatego powoli staram się wszędzie wymieniać je na bardziej naturalnie wyglądające obrzeża, wśród których moje serce zdobyła cegła rozbiórkowa.
 a po dwóch zimach zaczęły się po prostu wykruszać. Dlatego powoli staram się wszędzie wymieniać je na bardziej naturalnie wyglądające obrzeża, wśród których moje serce zdobyła cegła rozbiórkowa.

Podoba mi się pomysł tej kładki ale nie jest ona za wąska do korzystania? Chyba że to tylko element ozdobny
 Podoba mi się pomysł tej kładki ale nie jest ona za wąska do korzystania? Chyba że to tylko element ozdobny 

Ponadto myślę, że dodaje ogrodowi trochę wiekowego klimatu a trochę tajemniczości. Jestem ciekaw, jaki masz pomysł na nią u siebie? Niecierpliwe będę podglądał Twój ogród
 Ponadto myślę, że dodaje ogrodowi trochę wiekowego klimatu a trochę tajemniczości. Jestem ciekaw, jaki masz pomysł na nią u siebie? Niecierpliwe będę podglądał Twój ogród