Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu a jakie ma wymagania a jakie warunki ma u Ciebie? Tak sobie myślę że chyba na niego zachorowałem i teraz myślę gdzie go posadzę i tutaj mam ten sam dylemat co Ty mało miejsca, może nie dosłownie ponieważ ja nie lubię wielkiego zagęszczenia roślin może dlatego że nie umiem odpowiednio posadzić żeby wszystko ze sobą pasowało.

- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Markusie witam po długiej nieobecności mam nadzieję że grypa w końcu odpuściła.
Grzesiu jak nie lubisz gąszczu będziesz musiał pilnować aby nie rozrastał się na boki. A co do pielęgnacji to ja się nim szczególnie nie zajmuję . Wsadziłam go do ziemi i rośnie. Moja ziemia jest dobrej klasy
może trochę za ścisła ale od czego są komposty
Asiu,Krzysiu , Zyto miło mi Was gościć
Zyto myślę że dobrze zrobiłaś z Jukami może zaraz w tym roku Ci nie zakwitnie ale w następnym na pewno
Krzysiu a na fotelu możesz się pobujać pozwalam
Grzesiu jak nie lubisz gąszczu będziesz musiał pilnować aby nie rozrastał się na boki. A co do pielęgnacji to ja się nim szczególnie nie zajmuję . Wsadziłam go do ziemi i rośnie. Moja ziemia jest dobrej klasy
może trochę za ścisła ale od czego są komposty
Asiu,Krzysiu , Zyto miło mi Was gościć
Zyto myślę że dobrze zrobiłaś z Jukami może zaraz w tym roku Ci nie zakwitnie ale w następnym na pewno
Krzysiu a na fotelu możesz się pobujać pozwalam
- Grandiflora

- Od: 21 paź 2008, o 15:02
Dobrze ,że podzieliłaś swoje wątki,ten pierwszy jest za długi ,żeby go przejrzeć w całości,a ten spokojnie sobie obejrzałam, wnioskuję ,ze jesteś spontaniczną ,kolorową osobowoscią ,taki masz też ogród i dom ,oby jak najwiecej takich ludzi chodziło po świece
Bardzo mi sie twój ogród podoba,jest jak tęcza!
Geniu,odnośnie perukowca,spróbuj wyprowadzic go na pniu,widziałam tak prowadzonego perukowca,wygląda bardzo ciekawie,jest to sposób ,gdy jest mało miejsca w ogrodzie, pod takim drzewkiem można jeszcze coś posadzić
Bardzo mi sie twój ogród podoba,jest jak tęcza!
Geniu,odnośnie perukowca,spróbuj wyprowadzic go na pniu,widziałam tak prowadzonego perukowca,wygląda bardzo ciekawie,jest to sposób ,gdy jest mało miejsca w ogrodzie, pod takim drzewkiem można jeszcze coś posadzić
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Grzesiu u mnie zakwitł myślę że to też zależy jaki duży kupisz krzaczek
Lucyno Bardzo się cieszę że mogę Cię gościć u siebie .Jeżeli chodzi o perukowca to właśnie tak próbuję go prowadzić i pod tym przy domu już rosną kwiaty. Natomiast jeden jest na trawniku to na razie tam jest kilka cebul wsadzonych
Genia
Lucyno Bardzo się cieszę że mogę Cię gościć u siebie .Jeżeli chodzi o perukowca to właśnie tak próbuję go prowadzić i pod tym przy domu już rosną kwiaty. Natomiast jeden jest na trawniku to na razie tam jest kilka cebul wsadzonych
Genia
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Wprawdzie nigdy jeszcze nie piłam likieru kawowego, ale z chęcią się poczęstuję.e-genia pisze:Witaj Gabrysiu
Zapraszam ale wiśniówki akurat nie mam mam tylko likier kawowy .
Genia
Geniu, Ty to masz lilii w ogrodzie
Pięknie wyglądają posadzone razem, ja tez staram się sadzić w większej grupie.
Efekt o wiele większy...