Tak zgadza się, ich znam i wiem, że to sprawdzony sklep, zawsze w ogrodniczym w mieście szukałam roślin od nich ale teraz przerzucili się na Benexa - pewnie mają taniej. Natomiast w Lilly Garden i Wild Lilly kupiłam po raz pierwszy. Oprócz tego mam spore zamówienie u Albamara też sprawdzeni kilka razy przeze mnie.agniesz-ka pisze:U Bilskich kupowałam w zeszłym roku. Wszystkie sadzonki były super. W tym roku wróciłam do nich i zamówiłam kilka piwonie.
W Lillypolu jeszcze nie kupowałam choć bardzo chwalony ale z tego względu, że na początek wolę zgromadzić więcej odmian pojedynczo a u nich są pakowane po 2 cebule i tym samym trochę drożej.
Eliza ta lilia już raz została przesadzona ale faktycznie pasowałoby jeszcze ją czymś potraktować. Dzięki za radę.Eliza52 pisze:Kasia masz w tym miejscu co rośnie lilia jakiegoś grzyba. Przesadź ją ale zanim posadzisz w nowe miejsce wymocz w wodzie utlenionej albo nadmanganian potasu, a ziemie gdzie rosła też podlej czymś od grzyba albo posyp siarczanem magnezu.
Bilskich nie znam i nigdy u nich nie kupowałam