Wiązówka bulwkowata

Modrak kaukazki

cudowna chmura białych kwiatuszków Modraka

z przodu kocimiętka Six Hil Giant

Dzisiaj odpoczynek...łapię równowagę fizyczną i umysłową
  Dzisiaj odpoczynek...łapię równowagę fizyczną i umysłową  Pozdrawiam i miłej niedzieli dla Was
  Pozdrawiam i miłej niedzieli dla Was  

, no cos pięknego, temperatura spadła i u nas nic nowego nie kwitnie, roślinki przystopowały, to nic, w końcu początek marca, a w marcu wiadomo, róznie, więc wspominajmy dalej, u Ciebie aż miło spacerek zrobić sobie
 , no cos pięknego, temperatura spadła i u nas nic nowego nie kwitnie, roślinki przystopowały, to nic, w końcu początek marca, a w marcu wiadomo, róznie, więc wspominajmy dalej, u Ciebie aż miło spacerek zrobić sobie  

,dzisiaj w dzień jakoś wytrzymało bez deszczu i wiatru ,teraz dopiero wieje i leje ,ja oprócz tego,że wysypałam w rabaty odpowiednie obierki i popioły ,troszkę pogrzebałam w kwiatuszkach palcami ,zrobiłam sobie z nich grabki
 ,dzisiaj w dzień jakoś wytrzymało bez deszczu i wiatru ,teraz dopiero wieje i leje ,ja oprócz tego,że wysypałam w rabaty odpowiednie obierki i popioły ,troszkę pogrzebałam w kwiatuszkach palcami ,zrobiłam sobie z nich grabki  ,żeby nie uszkodzić żadnych roślinek i zrobiłam parę zdjęć to resztę dnia przesiedziałam w domciu ,zdjęć mam niewiele bo jakaś skromna jeszcze u mnie wiosna ,wycinania mam olbrzymią ilość zwłaszcza traw,nie wiem jak się za nie zabrać ,muszę się chyba psychicznie do tego przygotować ,bo inaczej to mi się nie zechce .
  ,żeby nie uszkodzić żadnych roślinek i zrobiłam parę zdjęć to resztę dnia przesiedziałam w domciu ,zdjęć mam niewiele bo jakaś skromna jeszcze u mnie wiosna ,wycinania mam olbrzymią ilość zwłaszcza traw,nie wiem jak się za nie zabrać ,muszę się chyba psychicznie do tego przygotować ,bo inaczej to mi się nie zechce . ,ja też sobie kupiłam super sekator mały i drżę ,żeby go nie zgubić ,bo już tyle sekatorów w dziwnych okolicznościach mi zaginęło ,czasem wykopuję je po długim czasie
 ,ja też sobie kupiłam super sekator mały i drżę ,żeby go nie zgubić ,bo już tyle sekatorów w dziwnych okolicznościach mi zaginęło ,czasem wykopuję je po długim czasie   
  dzisiaj obeszłam ogród i ogrom prac mnie przeraził ,akacje małe są około 10 szt,więc będzie dla Ciebie ,są też koło nich te cudne pełne  pachnące jaśminowce ,weekend przeleciał jak zwykle szybko i znowu codzienność ,pozdrawiam
 dzisiaj obeszłam ogród i ogrom prac mnie przeraził ,akacje małe są około 10 szt,więc będzie dla Ciebie ,są też koło nich te cudne pełne  pachnące jaśminowce ,weekend przeleciał jak zwykle szybko i znowu codzienność ,pozdrawiam  

Nawet zamówiłam sobie książkę jaką polecił. Ten tydzień poświęcam na fotele i już mocno zaawansowałam pracę więc zajęłam się czymś i nie myślę
 Nawet zamówiłam sobie książkę jaką polecił. Ten tydzień poświęcam na fotele i już mocno zaawansowałam pracę więc zajęłam się czymś i nie myślę  Pracy w ogrodzie jest ogrom i nie wiem czy to już koniec zimy czy jeszcze nie spieszyć się z pracami? Pozdrawiam i
 Pracy w ogrodzie jest ogrom i nie wiem czy to już koniec zimy czy jeszcze nie spieszyć się z pracami? Pozdrawiam i