Wpakowałam do ziemi sporo świeżych cebul kwiatów wiosennych ...powinno być kolorowo.

. Działka się skończyła a mnie na wszystko brak czasu
 . Działka się skończyła a mnie na wszystko brak czasu   . Wczoraj w biegu wpadłam na swoją działkę po wykopaną wcześniej dalię..jedyną
 . Wczoraj w biegu wpadłam na swoją działkę po wykopaną wcześniej dalię..jedyną   . Widzę ładne masz żurawki, także ich troszkę mam. Przymrozki inne kwiatki wykończyły jednak żurawki jak na razie trzymają się dzielnie  choć zima długa i do wiosny także pewnie zbrzydną. U mnie na działce zrobiło się bardzo niemiło to i nie żal że nie jeżdżę . Pozdrawiam
 . Widzę ładne masz żurawki, także ich troszkę mam. Przymrozki inne kwiatki wykończyły jednak żurawki jak na razie trzymają się dzielnie  choć zima długa i do wiosny także pewnie zbrzydną. U mnie na działce zrobiło się bardzo niemiło to i nie żal że nie jeżdżę . Pozdrawiam  

...No niestety na ten rok koniec działki...Moje dale też jeszcze czekają na zabranie do domu schowane w szklarni...Mam nadzieję że nie zmarzły...Mam ich sporo więcej niż jedna i mam problem z ich zabraniem.Dzisiaj ma być nieco cieplej ..może też pójdę je zabrać..najwyżej obrocę 2 razy..spacer lub wyjazd rowerkiem przyda się(2 km w jedna stronę)...No cóż ..To do wiosny!
 ...No niestety na ten rok koniec działki...Moje dale też jeszcze czekają na zabranie do domu schowane w szklarni...Mam nadzieję że nie zmarzły...Mam ich sporo więcej niż jedna i mam problem z ich zabraniem.Dzisiaj ma być nieco cieplej ..może też pójdę je zabrać..najwyżej obrocę 2 razy..spacer lub wyjazd rowerkiem przyda się(2 km w jedna stronę)...No cóż ..To do wiosny!  Czas szybko leci i ani się obejrzymy a będziemy wypatrywać pierwszych zwiastunów wiosny....
 Czas szybko leci i ani się obejrzymy a będziemy wypatrywać pierwszych zwiastunów wiosny....

Gosiu!Ja nie znam nazwy tej dalii..Kupiłam ja kwitnącą na targu..bez nazwy..Jest bardzo niska...Spróbuję poszukać w katalogu
 Gosiu!Ja nie znam nazwy tej dalii..Kupiłam ja kwitnącą na targu..bez nazwy..Jest bardzo niska...Spróbuję poszukać w katalogu

Dziękuję za odwiedziny i życzenia na Nowy Rok..Tobie również życzę zdrowia i radości z pięknych kwitnień...
  Dziękuję za odwiedziny i życzenia na Nowy Rok..Tobie również życzę zdrowia i radości z pięknych kwitnień...

Bardzo podobają mi sie dalie , nie mam ich w swoim ogrodzie , ale bardzo lubię oglądać u innych .
 Bardzo podobają mi sie dalie , nie mam ich w swoim ogrodzie , ale bardzo lubię oglądać u innych .
 Witaj Isiu
 Witaj Isiu  . Umiliłam sobie podróż powrotną przeglądając Twój wątek. Ależ Ty dziewczyno musisz kochać kwiaty! Same piękności u Ciebie,piwonie,róże,hosty, orliki,i wiele innych. Zakochałam się w tym Twoim żółtym liliowcu,i w różyczce która rośnie prz bramie.
. Umiliłam sobie podróż powrotną przeglądając Twój wątek. Ależ Ty dziewczyno musisz kochać kwiaty! Same piękności u Ciebie,piwonie,róże,hosty, orliki,i wiele innych. Zakochałam się w tym Twoim żółtym liliowcu,i w różyczce która rośnie prz bramie.

..Zaczęłam dzisiaj od odwiedzin na działce i stwierdziłam ze ...zaczyna się!Wszystkie wiosenne cebulowe wytykaja czubki z ziemi..a oto mały dowód: ;:
 ..Zaczęłam dzisiaj od odwiedzin na działce i stwierdziłam ze ...zaczyna się!Wszystkie wiosenne cebulowe wytykaja czubki z ziemi..a oto mały dowód: ;:

. Tylko się cieszyć z wytykających nosków cebulowych, wiosna
 . Tylko się cieszyć z wytykających nosków cebulowych, wiosna   . U mnie także nieśmiało coś się kluje i to coś spowoduje powera do pracy bo kości troszkę zastane. Różyczki widzę po tej zimie w bardzo dobrej kondycji
 . U mnie także nieśmiało coś się kluje i to coś spowoduje powera do pracy bo kości troszkę zastane. Różyczki widzę po tej zimie w bardzo dobrej kondycji   . Oby tylko obyło się bez wiosennych przymrozków to będzie git
 . Oby tylko obyło się bez wiosennych przymrozków to będzie git   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam