Kwestia kamuflażu i chwastów nie widaćPrzemekt23 pisze:Witaj Monia jak dobrze mi u Ciebie ten zapach lilaków na dzień dobry zahipnotyzował mnie na amen. Dawno mnie nie było a u już nowy watek . I powiem Ci że zdjęcia to ty umiesz robić. Rabaty dojrzałe tłuste gęste i kolory które uwielbiam. A chwastów to ja u Ciebie nie widziałem i nie widzę.
Seba, uwielbiam cięcie żywopłotów i robię to ręcznym sekatorem, ale to naprawdę przyjemnośćmax1232 pisze:Wow ! Właśnie przypadkiem trafiłem na Twój ogród ! Jest NIESTAMOWITY![]()
Wygląda jak wyjęty z jakiegoś pięknego filmu !
![]()
![]()
Masz bajeczne róże, a te żywopłoty? :O Ile Ty musisz się przy nich napracować ! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Powodzenia w najbliższym sezonie ! Będę zaglądał w poszukiwaniu inspiracji i nowych doznań !
Kwestia wprawymax1232 pisze:Hmmm, możliweAle dla mnie każde cięcie żywopłotu jest mordęgą
Jakoś za tym nie przepadam
![]()
(powiedział posiadacz wielkiego żywopłotu)
Póki co alarm odwołanyTamaryszek pisze:Ale się wystraszyłam! Przyszłam zobaczyć, jakie nowiny z Twojego ogrodu, a tu czytam, że koniec forum, na szczęście, alarm odwołany. Ale zdjęć brak... Pozdrawiam!
DziękujęMinnie pisze:Witaj, Moniko![]()
Jak zwykle napasłam oczy pięknymi widokami, irysy i piwonie zapierają dech. Ogród jak z bajki, przepiękny. Podziwiam Twój talent tworzenia takich pięknych widoków, ale i ogrom pracy, jaki trzeba włożyć w jego tworzenie i pielęgnację.
Wiosna przyszła dzisiajanabuko1 pisze:Zaglądam i dopytuję się o wiosnę ??
Ja wciąż mam tyły z pieleniem, ale już nie ubolewam nad tym, bo widzę, że i tak są na wygranej pozycjipela11 pisze:Moniczko , pracy jest tyle , że wiosny to mi chyba zabrakniea po drodze mamy jeszcze święta co mnie wcale nie cieszy , Muszę z pewnością szybciej zabrać się za porządki wiosenne w domu i mieć to z głowy jeszcze w marcu bo w kwietniu na ogrodzie będę miała mnóstwo pracy a ręce tylko dwie .U Ciebie też i dom duży i ogród duży , więc pracy masz ogrom .Ważne , żeby zrobiło się cieplej to i prace ogrodowe nabiorą tempa .Życzę ciepełka i
.Pamiętaj , że czasami też trzeba odpoczywać bo mówiąc szczerze sama często o tym niestety zapominam .
Pashmina pisze:Monika, pozdrawiam świątecznie i wiosennie![]()
Szkoda, że nie wstawiasz zdjęć.