Witajcie Kochani

Jakoś nie mogłem znów się zebrać na pisanie, w sumie nie ma co pokazywać, zostały tylko wspominki to i jakoś tak się pisać nie chce

A jak już zobaczyłem całą akcję z zamykaniem forum, to zamarłem i już całkiem chęci odleciały. Mam nadzieję, że to tylko pogłoski i wszystko zostanie wycofane.
U mnie wszystko po staremu, spokojnie zima lekka, teraz trochę mrozi, bo tak to wieczny deszcz i nic więcej. Oczywiście wpadłem już w szał zakupowy, kupiłem już kilka piwonii od dwóch różnych dostawców, zobaczymy jaka jakość będzie, jednego mam już sprawdzonego, a zobaczymy jak będzie z drugim

ogólnie to nie wiem gdzie je posadzę

ale jakoś to będzie, w końcu będę rabaty zmieniał to i się jakieś miejsce znajdzie. Dodatkowo wpadłem znów w sidła lilii, których miałem już nie kupować, a skończyło się na tym, że również z dwóch miejsc zamówiłem... ehhh muszę chyba sobie odłączyć internet hihi.
Nie wspomnę już o ofertach forumowych, które ciągle przeglądam i już wymyślam co to bym chciał nowego

ja nie wiem gdzie posadzę wszystkie moje zachcianki, szczególnie że część rabat musze zluzować bo za ciasno się porobiło jak się wszystko rozrosło, oczywiście koleżanki Forumowe mówiły, że tak będzie, ale ja oczywiście wiedziałem lepiej i teraz mam
Zdjęcia wspominkowe wstawię później, bo teraz nie mam dostępu
Marto[koziorożec] dziękuję za miłe słowa, masz rację nie można się poddawać!
Aniu[anna1946] ja w tym roku czosnku nie będę miał, w ogóle w tym roku planuję minimalizm hihi, ale mam nadzieję, że Twój wyrośnie i będziesz zadowolona.
Beatko[Beaby] dziękuję za miłe słowa i życzenia.
Andrzeju[any57] dzięki, fakt cieszyłem się jak dziecko
Danusiu[Danka65] fakt warto walczyć do końca.
Marysiu[Maska] dziękuję za życzenia i miłe słowa.
Danusiu[Danuta z] jeśli chodzi o siatkę to już napisałem na priv

gdybyś miała jakieś pytania to śmiało.
Olu[Bufo-bufo] dziękuję.
Ewelinko[ewelkacha88] dziękuję za miłe słowa.
Elu[pela11] no widzisz wpadłem w szał zakupów hihi tak jak mówisz, ja nie wiem gdzie będę to wsadzał.
Jadziu[JAKUCH] ja również mam nadzieję, że ten rok będzie radosny
Beatko[Bazyla] dziękuję za życzenia.
Iwonka[Iwonka1] widzisz u Ciebie śnieg był u mnie jest teraz o ile można nazwać to śniegiem
Piotrek[buum] no ja nie wiem ja jakoś nie mogę się zebrać na działkę, chociaż roślinki czekają na okrycie, nie wspomnę już o drzewkach do malowania.
Ewo[ewaidc1198] dziękuję za życzenia.
Aniu[Minnie] noom ja też nie wiem gdzie to upycham, a najgorsze że z każdym sezonem coraz więcej kupuję, moja działka pęknie w szwach hihi.
Iwonko[iwona0042] zmotywowałaś mnie żebym się w końcu odezwał, bo tak jakoś zawsze mi było nie po drodze napisać coś u siebie
Bogusiu[bwoj54] widziałem, że szalejesz z zakupami

będziesz miała co robić na wiosnę hihi, ja w tym roku siał praktycznie nie będę