Wilczomlecze to moje ulubione, ale nie wszystkie chcą u mnie być długo
 Wilczomlecze to moje ulubione, ale nie wszystkie chcą u mnie być długo  
 Masz rację, bo my miastowi na wieś idziemy po ciszę

Denerwuje mnie też to, że mi słonce zastawili

Dorotko to czasem przychodzi pod wpływem chwili, że nagle widzisz zastosowanie do czegoś

A ja od lat chodzę na początku stycznie... kiedyś bo często w tych dniach miałam wolne od pracy...no i tak mi zostało. Potem też parę razy w sezonie wiosennym i w roku jestem dlatego jestem zła na utrudnienia drogowe
 Z psizębem nie ma problemu to są cebulki w kształcie zęba psa stąd nazwa. Jak będziesz chciała to masz u mnie jak w banku
  Z psizębem nie ma problemu to są cebulki w kształcie zęba psa stąd nazwa. Jak będziesz chciała to masz u mnie jak w banku  
 Robotnicy na razie pracują głównie maszynami to pewnie wykończeniówka będzie przy muzyce i rozmowach więc wszystko przede mną

Całkiem słońca nie zasłonią ale o tej porze wschód tylko zza drzew mogę cykać

Ewciu ewa w wiosną i latem jestem już na nogach więc zapraszam ...kawka poranna jak najbardziej wskazana
 a i do ogródka coś ukopiemy
  a i do ogródka coś ukopiemy  
 Ewciu ewarost prymulki pełne wszystkie były przesadzane i zobaczymy jak to zniosły
 a ciemierniki pełne to prezent od forumki Renatki, co niestety teraz nie bywa na FO
 a ciemierniki pełne to prezent od forumki Renatki, co niestety teraz nie bywa na FO  kwitną, bo z serca ofiarowane!
  kwitną, bo z serca ofiarowane!Iwonko dom budują na równoległej działce dzieci sąsiadów tak na poziomie kurnika, więc ogród już nie tylko dla mnie. Niestety wszyscy mamy wąskie działki, bo to kiedyś było pole jednej rodziny które podzieliła na paski dla dzieci. U mnie tez w prognozie mrozy i w dzień, a w nocy nawet do -14 st więc zobaczymy

Wilczomlecz Grifftha od Marty na razie jest i mam nadzieję, że się rozsieje

Musiałam!

Takie śmieszne, bo malutkie a kwitną.
  Takie śmieszne, bo malutkie a kwitną.  

. Czytam że przybędzie ci nowych sąsiadów, byle nie cienia
 . Czytam że przybędzie ci nowych sąsiadów, byle nie cienia   . Choć właściwie i w cieniu można coś ładnie zagospodarować . Pozdrawiam
 . Choć właściwie i w cieniu można coś ładnie zagospodarować . Pozdrawiam  

ale co za tym idzie mroźniej. Lepiej, bo chlapa to najmniej przyjemna rzecz w zimie. Dom stoi kawałeczek ode mojego ogrodzenia przedziela nas podobny pas ogrodu jak mój więc cienia za dużo nie da, bo to dom 1-piętrowy!
  ale co za tym idzie mroźniej. Lepiej, bo chlapa to najmniej przyjemna rzecz w zimie. Dom stoi kawałeczek ode mojego ogrodzenia przedziela nas podobny pas ogrodu jak mój więc cienia za dużo nie da, bo to dom 1-piętrowy! i piekło zamarznie!
  i piekło zamarznie!