Elu właśnie planuję krzewy, część już kupiłam w zeszłym roku i są zadołowane, czekają tylko na przesadzenie. Działki są oddalone od siebie ok 40km, może odległość nie jest tak duża, ale ja jeżdżąc tego lata w kółko, sama stwierdziłam, że nie dam rady, coś trzeba wybrać.
Robótki wykonała moja mama, ja nie mam cierpliwości, a są one z zeszłego roku, podpatrzone tu na forum.
Elżbietko dziękuję za życzenia, musi się spełnić , zdrówko jest potrzebne, po pracach porządkowych przed świętami tak przeforsowałam prawą rękę, że teraz boli i nie mogę podnosić do góry, maści nie pomagają. Ale wiem,że jak dorwę się do porządnej pracy przy łopacie i grabkach wszystko przejdzie
A czy mam doświdczenie, teraz na pewno będę urządzała zwracając uwagę na wiele spraw, przede wszystkim mądrze planuję, przed sadzeniem porozstawiam rośliny, dużo podglądam w waszych ogrodach

, cały czas zastanawiam się jak odgrodzić rabatki od trawnika ( myślę jak nie pójść w duże koszty, a efekt ma być trwały). Nie ukrywam cały czas się uczę, oczekuję każdej dorady i podpowiedzi, wiem że ten ogród ma być inny od poprzednich.