Witajcie! Tylu gości a mnie nie ma...Cieszę się,że fotki podobają się. U mnie nadal zima jak z obrazka. Na szczęście wielkie mrozy odeszły ( chyba na południe kraju...), żeby nie było za dobrze zastąpiły je zawieje i zamiecie. Wczoraj prawie cały dzień sypał śnieg i to tak,że nic nie było widać. A dzisiaj od rana słoneczko
Jolu - i na mnie kozunia zrobiła wrażenie.Te zwierzaki wszędzie wlezą i wszystko zjedzą.
Agnieszko72 - miło,że zajrzałaś. Chyba większość lubi cieplejsze klimaty - szczególnie gdy za oknem śnieg i mróz. Zapraszam częściej! Obiecuję więcej "ciepłych" zdjęć.
Aga- dzięki za prezent. To zdjęcie ma tyle uroku...Uwielbiam zachody słońca
Elu - zapach fiołków poczułaś....bo u Ciebie widziałam wiosenno-letnie fotki.
Miło Cię widzieć
Oranio! Dzięki za życzenia i dobre słowo. Czasem uda się strzelić niezłą fotkę, a na Forum jest wielu świetnych fotografów.
Agnieszko z Rivendell- poczucie humory Cię nigdy nie opuszcza. Z "zadkiem" mam nadzieję,że już lepiej?!
Tak
Jadziu - to milin, występował w dwóch kolorach - czerwonym i pomarańczowym. Mam na niego ogromną chrapkę. A co do tej kozy to nie wiadomo czy była tak ciekawska czy tak głodna.
Cieszę się
Zyto, że jesteś moim regularnym gościem.
Witaj
Aniu-kubanki - fajnie,że znalazłaś chwilę czasu na forum i odwiedziny mego ogrodu. U mnie w Elblągu też jest taka spora góra z wyciągiem. Niestety u mnie nikt nie jeździ na nartach.Widzę,że jesteś znawczynią ptaków. Ja rozróżniam tylko te pospolite. Ładne towarzystwo Cię odwiedza! U mnie królowały sikorki bogatki i kilka modraszek, ale wczoraj pokazały się też dzwońce, grubodziób i wróbelki ( albo mazurki). Grubodzioby stołowały się u mnie 2 lata temu. W zeszłym roku miałam budowę za oknem i nie było ich. Nie sądziłam,że jeszcze się pojawią - w miejscu gdzie były opuszczone działki powstają 3 bloki mieszkalne - wycięto wszystkie drzewa i krzewy. A tam aż roiło się od różnych ptaków przez cały rok.Miały co jeść i gdzie mieszkać.
Dzięki
Moniko za wizytę. Zima na zdjęciach jest zawsze ładniejsza niż w rzeczywistości.