Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
Ojeeeeeeeeeej....
Gdzie jest przepis??
Ale pięknie to wygląda...I czuję normalnie czuję jak pachnie!

Gdzie jest przepis??
Ale pięknie to wygląda...I czuję normalnie czuję jak pachnie!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Kochani cieszę się ,że mnie odwiedzacie
*Jolka jak zwykle rozrabia i jak ja mam Cię przyjąć pod swój dach
*Grzesiu one są bardzo łatwe w wykonaniu, przepis będzie w pysznościach . Nie zawsze tylko kobieta ma piec ciacha
może spróbujesz swoich sił
*Agnieszka masz rację pachną i to bardzo bo są drożdżowe
przepis jutro będzie w pysznościach
*Liseczko te dróżki są z kamienia , jak się tu przeprowadziłam to były zarośnięte trawą ale trochę pracy i efekt widać . Kochanie ale właśnie na nich złamałam sobie tą nie szczęsna kostkę
Są bardzo nie wygodne w chodzeniu
ale ładnie wyglądają .
* Zeniu , Jolu Dziewczyny do wiosny już nie daleko jak wyjdziemy do ogrodu to spalimy sadełka
*AGNESS Tak ten goździk jest wieloletni , mój ma 2 lata . A różyczkami proszę się częstować
*Tu.ja Dziś był już mniejszy mróz i dzień było -13 a teraz jest - 15 to już da się wytrzymać
* Halinko Jak to Ty nie lubisz zimy
przecież ona jest piękna
*Haniu Dziękuję Ci za pokazanie tego co pisze Ania
. Pięknie to robi jestem pod wrażeniem .

*Jolka jak zwykle rozrabia i jak ja mam Cię przyjąć pod swój dach

*Grzesiu one są bardzo łatwe w wykonaniu, przepis będzie w pysznościach . Nie zawsze tylko kobieta ma piec ciacha

*Agnieszka masz rację pachną i to bardzo bo są drożdżowe

*Liseczko te dróżki są z kamienia , jak się tu przeprowadziłam to były zarośnięte trawą ale trochę pracy i efekt widać . Kochanie ale właśnie na nich złamałam sobie tą nie szczęsna kostkę

* Zeniu , Jolu Dziewczyny do wiosny już nie daleko jak wyjdziemy do ogrodu to spalimy sadełka

*AGNESS Tak ten goździk jest wieloletni , mój ma 2 lata . A różyczkami proszę się częstować

*Tu.ja Dziś był już mniejszy mróz i dzień było -13 a teraz jest - 15 to już da się wytrzymać

* Halinko Jak to Ty nie lubisz zimy

*Haniu Dziękuję Ci za pokazanie tego co pisze Ania

- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Witaj Jadziu
.
Widzę że od 2 dni do ciebie nikt nie przybiegł o zdrówko pytać więc ja to czynię
.
A ja pogoda?Mrozy puściły?
I przy okazji chciałam o callę podpytać.Zresztą napisz mi wszystko o niej co wiesz bo ja się strasznie na nie napaliłam a jak dziś na all zajrzałam to az mi ciśnienie skoczyło
.
Gutka i resztę proszę za uszami podrapać
.

Widzę że od 2 dni do ciebie nikt nie przybiegł o zdrówko pytać więc ja to czynię

A ja pogoda?Mrozy puściły?
I przy okazji chciałam o callę podpytać.Zresztą napisz mi wszystko o niej co wiesz bo ja się strasznie na nie napaliłam a jak dziś na all zajrzałam to az mi ciśnienie skoczyło

Gutka i resztę proszę za uszami podrapać

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Jadziuniu. Ja za Agusią w te pędy przywitać sie przyszłam i o zdrowie zapytać. U ciebie jak zwykle kolorowo, pachąco i smacznie. A chłopaki niech sie szkolą w gotowaniu. Juz Ci kiedys pisałam,że niezła z Ciebie fryzjerka-ta wierzba jest ślicznie przycięta i nie wspomnę o romantycznym zachodzie słonca. Pozdrawiam serdecznie, zdrówka zyczę. Aby do wiosny