Ty już nasiona kupiłaś. Sprytna dziewczyna.
Ciekawa ta dynia. Takiej jeszcze nie miałam.
Śliczny żółty storczyk.

Pozdrawiam

Mizianko dla Diobliczka .Na moim parapecie też kolorowo a następne kwiotki tyż się szykują
 Mizianko dla Diobliczka .Na moim parapecie też kolorowo a następne kwiotki tyż się szykują  

Kwiatki ładniusie, ale Diobliczek urodziwy...a jak sobie dobrze wygląda w zimowej szacie i tłuszczyku
 Kwiatki ładniusie, ale Diobliczek urodziwy...a jak sobie dobrze wygląda w zimowej szacie i tłuszczyku  Pozdrówka
 Pozdrówka 

bo mam wolne.
  bo mam wolne. 

.Pestki do chrupania by się przydały no zobaczymy co z tego wyrośnie i czy będzie jadalne.
 .Pestki do chrupania by się przydały no zobaczymy co z tego wyrośnie i czy będzie jadalne. 

przeca choroba nie może mnie pokonać
  przeca choroba nie może mnie pokonać   Nie daje sie tak łatwo złamać .Niestety przeciągi w pewnym wieku niewskazane i tak to potem jest .Bawia sie frywolnie, bo nie ma co zrobić z ręcami
 Nie daje sie tak łatwo złamać .Niestety przeciągi w pewnym wieku niewskazane i tak to potem jest .Bawia sie frywolnie, bo nie ma co zrobić z ręcami  a w dzień bawia sie w przedszkolanka
 a w dzień bawia sie w przedszkolanka   No taki mój los to nie moga chorować .Ogrodowe koty też okrąglutkie to samo ptoszki durch domagają sie jedzenia i w mig znika pełna flaszka słonecznika.Strach się bać przida przy nich do drobnych
 No taki mój los to nie moga chorować .Ogrodowe koty też okrąglutkie to samo ptoszki durch domagają sie jedzenia i w mig znika pełna flaszka słonecznika.Strach się bać przida przy nich do drobnych  Cudne ocieplenie nastąpiło przy takich fotkach
 Cudne ocieplenie nastąpiło przy takich fotkach  

Cudne róże.
 Cudne róże. 

a nam ocieplił te szarobure grudniowe dni.
  a nam ocieplił te szarobure grudniowe dni.   
  Jeśli tak, to daj znać na pw, a wyślę Ci listę .
 Jeśli tak, to daj znać na pw, a wyślę Ci listę .