Witam wszystkich
Dziś piękny i słoneczny dzionek dlatego pokusiłam się na trochu zdjęć na początek to tak na biało czerwono
Na działce coraz mniej kwitów i coraz mniej kolorów. Z drzew opadają liście tylko grabienie i grabienie, a potem udręka co z tymi liśćmi zrobić i jak to się mówi od przybytku głowa boli.

Dzisiaj był bardziej dzień odpoczynku na działce bo zostały tylko takie drobne prace. Po przyjściu najpierw kawusia na tarasie ze sąsiadka bo dawno nie mieliśmy pogadać, a przy rozmowie wyszło tak, że poszłam jej pomóc zrobić opryski drzew bo nie ma bidula czym, a ja mam i jej pożyczyłam. Potem po owocnej pracy u sąsiadki powycinałam trochu suchych przekwitniętych kwiatów. Przyjechała córcia z zięciem i małym tez na działkę więc zrobiła sobie odpoczynek co prawda nie miałam po czym

Zięć już ma licencję na drona i wyleciał porobił super zdjęcia i śliczny filmik. Pięknie wygląda jesień na działkach, a w oddali las w kolorach czerwieni brązu i żółci. Miałam okazję podziwiać mój nowo pomalowany dach, który z zielonego zrobił się brązowy.Dzień minął wspaniale potem zakupy bo jutro wolne i w poniedziałek tez wolne

mamy święto oby tylko pogoda się utrzymała.
Witaj
Małgosiu jestem nią zachwycona rośnie przepięknie cudnie pachnie posadziłam ja w tym roku ładnie się rozrosła oby tylko zimę ładnie przetrwała. Zrobiłam jej kilka zdjęć jak je zgram to ci pokaże jest śliczna. Dalie już mi przekwitły i wykopane brak ich na działce są jednak ładna ozdobą. Pozdrawiam.
Aniu piękna jest ta różyczka

Pozdrawiam.