Warzywnik masz wysciołkowany więc urosnie to co najsilniejsze... tak samo kwiaty. Skoro planujecie mniej wszystkiego to na pewno będzie łatwiej. No i przejdziesz kurs dania pierwszeństwa naturze..
 Ja tak miałam w tym roku... i wcale nie było zle... zbiory były a ja "uczyłam się" że chwasty tez sa po coś i że natura ma swoje prawa i nie jest kompatybilna z moją logiką
 Ja tak miałam w tym roku... i wcale nie było zle... zbiory były a ja "uczyłam się" że chwasty tez sa po coś i że natura ma swoje prawa i nie jest kompatybilna z moją logiką   No i że ogród nie musi być wymuskany na glanc; kontrolowana dzikość wystarczy...
  No i że ogród nie musi być wymuskany na glanc; kontrolowana dzikość wystarczy...

.
 .

Gratuluję, zobaczysz jak Ci się to spodoba,
  Gratuluję, zobaczysz jak Ci się to spodoba,   

A potem drugie, w tej samej konwencji zniechęcenia, i też poszło. Ciągnij, nawet jeśli wydaje Ci się, że źle wybrałaś. Powodzenia
  A potem drugie, w tej samej konwencji zniechęcenia, i też poszło. Ciągnij, nawet jeśli wydaje Ci się, że źle wybrałaś. Powodzenia    

Dasz radę, a potem będziesz mieć satysfakcję. Studia zawsze rozwijają, nieważne że potem będziesz mieć pracę w innej dziedzinie, ale nowe kompetencje zawsze owocują wyższymi zarobkami i lepszą pracą.
  Dasz radę, a potem będziesz mieć satysfakcję. Studia zawsze rozwijają, nieważne że potem będziesz mieć pracę w innej dziedzinie, ale nowe kompetencje zawsze owocują wyższymi zarobkami i lepszą pracą.