a tu kolejne fotki naszego Aleksa - mam juz tydzień

a tu próbujemy sił w podnoszeniu główki i całkiem nieźle nam idzie

Cóż za CUDNA istotka z tej Twojej LenkiJadzia1 pisze:
To może ja pokażę swoją wnusię Lenkę
 ale, ale... widzę, ze pieska już ma (na prześcieradle jest piesek ;-))
 ale, ale... widzę, ze pieska już ma (na prześcieradle jest piesek ;-)) 
  Tygodniowy Alex podnosi główkę?
  Tygodniowy Alex podnosi główkę?   Coś mi się wydaje, że Ty też niedługo będziesz się rozglądał za przedszkolem ;-)
  Coś mi się wydaje, że Ty też niedługo będziesz się rozglądał za przedszkolem ;-) Gadzina ma urlop i mnie strasznie goni od kompa
  Gadzina ma urlop i mnie strasznie goni od kompa   Idę czytać co też mi zostawiłaś w tej magicznej skrzynce zwanej tajemniczo "PW"
 Idę czytać co też mi zostawiłaś w tej magicznej skrzynce zwanej tajemniczo "PW"   
  My ostatnio zakupiliśmy sprzęt mający ochronić szafkę kuchenną w której jest kosz na śmieci, przed naszymi domowymi poszukiwaczkami skarbów - nie działa! Ja mam problem otworzyć tą szafkę a Malwa w trzy minuty rozpracowała
 My ostatnio zakupiliśmy sprzęt mający ochronić szafkę kuchenną w której jest kosz na śmieci, przed naszymi domowymi poszukiwaczkami skarbów - nie działa! Ja mam problem otworzyć tą szafkę a Malwa w trzy minuty rozpracowała   Pojemniczki na lekarstwa mają mieć zakrętki z zabezpieczeniem, by dzieci tego nie otworzyły - ha dobre! Malwa wszystkie opakowanie potrafi rozpracować
 Pojemniczki na lekarstwa mają mieć zakrętki z zabezpieczeniem, by dzieci tego nie otworzyły - ha dobre! Malwa wszystkie opakowanie potrafi rozpracować   Chyba przesadziłam z OMEGA3 będąc w ciąży
  Chyba przesadziłam z OMEGA3 będąc w ciąży   Noszenie w chuście podobno tez rozwija inteligencje u dzieci - chusta do odstawki idzie! Karmienie piersią pewnie też swoje zrobiło... Może zamiast szukać przedszkola, poszukam liceum... hmm... albo od razu do nagrody Nobla ją zgłoszę
  Noszenie w chuście podobno tez rozwija inteligencje u dzieci - chusta do odstawki idzie! Karmienie piersią pewnie też swoje zrobiło... Może zamiast szukać przedszkola, poszukam liceum... hmm... albo od razu do nagrody Nobla ją zgłoszę  

hmmm jak na razie to mały jje tylko z piersi ( butelki w ogóle nie uznaje - cmoknie dwa razy i awantura - z resztą podobnie jest ze smoczniem, podobno uspokajającym a jego wyraźnie wnerwiaDorkaWD pisze: Chyba przesadziłam z OMEGA3 będąc w ciążyKarmienie piersią pewnie też swoje zrobiło...
 ) w czasie ciąży to te różne prenatale czy jak to tam się nazywało przerabialiśmy..... więc hmmm możemy się spodziewać ,że urośnie mały spryciarz
 ) w czasie ciąży to te różne prenatale czy jak to tam się nazywało przerabialiśmy..... więc hmmm możemy się spodziewać ,że urośnie mały spryciarz  

Moja do teraz pluje smoczkiem na nieziemskie odległości ;-) Jedynie jak szły ząbki to akceptowała smoczki ale od drugiej strony - gryzła je
  Moja do teraz pluje smoczkiem na nieziemskie odległości ;-) Jedynie jak szły ząbki to akceptowała smoczki ale od drugiej strony - gryzła je   

)
)