maniolek miło , że wpadłeś!

Lwie paszcze i po jednej sadzonce jednorocznych różności  dostałam od sąsiadki... bo ja ich niewiele sieję a potem podziwiam z sentymentem w innych ogrodach..No cóż, ale wszystkich roślin jakie się podobają nie ma  możliwości posiać czy posadzić.Ja tam nie mam pokazowego ogródka więc u mnie   gdziekolwiek zmieszczę na wcisk...i chwasty mają mniejszą szansę
 Lwie paszcze i po jednej sadzonce jednorocznych różności  dostałam od sąsiadki... bo ja ich niewiele sieję a potem podziwiam z sentymentem w innych ogrodach..No cóż, ale wszystkich roślin jakie się podobają nie ma  możliwości posiać czy posadzić.Ja tam nie mam pokazowego ogródka więc u mnie   gdziekolwiek zmieszczę na wcisk...i chwasty mają mniejszą szansę  i wszystko u mnie
 i wszystko u mnie  pasuje...  !
  pasuje...  !Moje letnio- jesienne roślinne klimaty...

dziękuję za kolejne odwiedziny i miły komentarz dla moich klimatów!
  dziękuję za kolejne odwiedziny i miły komentarz dla moich klimatów! 

do porannej owsianki porcja malinek
 do porannej owsianki porcja malinek

U mnie już praktycznie po zbiorze.
  U mnie już praktycznie po zbiorze.  Susza je wykończyła.
  Susza je wykończyła.   Znajduję wprawdzie jeszcze takie pojedyncze sierotki, ale nawet smakiem nie mogę się nacieszyć, bo cóż to jest jeden maleńki owocek...
 Znajduję wprawdzie jeszcze takie pojedyncze sierotki, ale nawet smakiem nie mogę się nacieszyć, bo cóż to jest jeden maleńki owocek... 

No taka jest m.in. konwencja tego forum.. bez zdjęć wątki zamierają...ktoś je musi także zamieszczać...
   No taka jest m.in. konwencja tego forum.. bez zdjęć wątki zamierają...ktoś je musi także zamieszczać...  ale tak tylko dla własnej przyjemności  to wnet traci sens i czasu szkoda ...
 ale tak tylko dla własnej przyjemności  to wnet traci sens i czasu szkoda ...   
  ale są zdrowe, nie ma też chorób grzybowych! Jedynie to aerozol na mszyce  kilkakrotnie użyłam i to szczególnie na rozchodniki i proszek na mrówki... no i ślimakom na niebiesko skracałam żywot...
  ale są zdrowe, nie ma też chorób grzybowych! Jedynie to aerozol na mszyce  kilkakrotnie użyłam i to szczególnie na rozchodniki i proszek na mrówki... no i ślimakom na niebiesko skracałam żywot... i roślin tam też nie brakuje .Podlewam tylko nieliczne rośliny a szczególnie róże...
 i roślin tam też nie brakuje .Podlewam tylko nieliczne rośliny a szczególnie róże... 

To jakaś inna odmiana, czy też moja to jakiś odmieniec?
 To jakaś inna odmiana, czy też moja to jakiś odmieniec? 

..względem czego?..
 ..względem czego?..  ...Nie mam miejsca    na produkowanie gigantów...
 ...Nie mam miejsca    na produkowanie gigantów... 

Ścinam go przez całe lato i wrzucam do beczki z fermentującą gnojówką i rozcieńczam do podlewania z wodą 1:10. M udało się  spalić pierwsze sadzonki pomidorów w gruncie bo przez pomyłkę rozcieńczył tylko pół n a pół... przekonał się na własnym błędzie o mocy tej naturalnej mikstury...
 Ścinam go przez całe lato i wrzucam do beczki z fermentującą gnojówką i rozcieńczam do podlewania z wodą 1:10. M udało się  spalić pierwsze sadzonki pomidorów w gruncie bo przez pomyłkę rozcieńczył tylko pół n a pół... przekonał się na własnym błędzie o mocy tej naturalnej mikstury...