Podam link do mojego ogrodu gdzie przez cały 2008 rok od wiosny do jesieni robiłam zdjęcia:
Mój ogród 2008
W tym roku postaram się systematycznie odświeżać wątek

Pozdrawiam
--
Beata
To pasieka mojego tatymaakita pisze:Ładna kolekcja kwiatów, a te ule są twoje?
Ogród składa się z trzech częsci. W sumie ok 8 arów. W tym roku dojdzie jszcze działaczka 6 arowa do zagosparowania. Na środku działki stoi zabytkowy budynek gospodarczy z drewna. Do okoła posiana jest trawa.LILA51 pisze:Witaj Beato ! Piękna kolekcja kwiatów ,szczególnie zauroczyły mnie Twoje róże i lilie . Jak duży masz ogród bo sądząc po ilości roślin wydaje się ogromny.
Może pokaż więcej zdjęć.misia pisze: Ogród składa się z trzech częsci. W sumie ok 8 arów. W tym roku dojdzie jszcze działaczka 6 arowa do zagosparowania. Na środku działki stoi zabytkowy budynek gospodarczy z drewna. Do okoła posiana jest trawa.
Wiosną mamy zamiar ogrodzić działkę. Jeszcze nie mam koncepcji na jej zagospodarowanie. Graniczy z boiskiem szkolnym. I tu jest problem
Może ktoś mógłby podsunąć jakiś pomysł na zagospodarowanie![]()
Pozdrawiam
--
Beata
Rosną już malwy od strony wschodniejmaakita pisze:Taki budyneczek prosi aby w pobliżu mieć malwy, może dookoła budynku? W każdym razie malwy powinny być w pobliżu.
A co do otoczenia ogródeczka to raczej jałowca i cisa przesadzić, a w zamian może jakieś płożące iglaki?