Jadziu u Ciebie tylu gości,ale się nie dziwię, takie piękne okazy pokazujesz.Mój wiciokrzew za 10 lat chyba taki będzie ,maki mam takie same ,zdrówka życzę i uważaj z tą chorą nóżką
Jadziu naprawdę pięknie, śnieżna zima jest cudownie romantyczna. Za każdym razem jak widzę to makowe zdjęcie, to się zachwycam Uwielbiam też zdjęcia kolorowych kuleczek na tle śniegu- super A słonecznik- aż się cieplej robi
*Krzysiu masz rację pieski bardzo lubią śnieg , i zabawy na nim
* Halinko tak bardzo chciałam zimę to ją mam ale mróz to mógłby być mniejszy
*AGNESS fajnie że zajrzałaś , cieszę się jak sprawiam Ci moimi zdjęciami przyjemność
Witaj Jadziu wieczorkiem. Ale u Ciebie sliczna zima-widoki piękne, u mnie tez cały dzień sypie, ale nie aż tyle. Mam nadzieję, że z Twoją nóżką lepiej. I nie wychodź na slizgawicę. Gutek przezabawny. Pozdrawiam i zdrówka życzę. :P
Jadziu, u nas dzisiaj przed południem, na I piętrze, było -10, w okolicach 14 wujek mówił, że już -15 było Zanosi się na nieźle mroźną noc, ciekawe jak nasze rośliny to przetrwają.
Piękna zima do Ciebie nareszcie dotarła, u nas cała noc sypał drobny śnieg.
*Giguś kochanie dziękuję za miłe słowa
*Izuniu nie dawałam ale masz rację warto wiedzieć co się ma
Kochanie ja jeszcze mam do 20 stycznia nosić szynę a później rehabilitacja .
U mnie już -20 a co będzie dalej
*Ala ja nie zdążyłam borówki zabezpieczyć , to znaczy mają kopczyki z kory ale czy to wystarczy .
*Izunia To u Ciebie też nie zły mróz - 16 to dużo
Jadzieńko te krajobrazy zimowe są naprawdę piękne Wolę lato ale jak już musi być zima to niech będzie taka bielutka jak u Ciebie , choć u mnie też od dwóch dni pada i serce się raduje bo jak za oknem szaro i buro to widoki niezacudowne
Ta droga makowa to najpiękniejsza z dróg jaką widziałam