kania-Kasiu Bardzo i iło,że zechciałaś spacerować po moim ogrodzie.
cóż ze 2 czy nie raz 3 razy podlewałam, jak tego deszczu nie było.Nie było wyjścia, szkoda było roślin.
Wiesz, jak to jest, jak dużo rożnych roślin się podoba i dużo roślin się chce.??To ciągle się je zaprasza do ogrodu.
Tak, miałam chrapkę na a Abrahama Darby.Ale skoro tak o niej piszesz, to już nie myślę o niej.A w sumie to u nie nie bardzo tak większość rośnie i kwitnie tylko kilka pięknie.To zniechęca do róż.

Charlesa Austina nie mam.
Maska-MarysiuMoja ty skarbnico wiedzy.Dziękuję za te wieści o przycinaniu milina.Spróbuje i ja tak go przyciąć
irpam-Irenko To miło mi,że chcesz chodzić po moim ogrodzie.Kwiecia rożnego teraz jest mnóstwo.
Róże tylko nie wszystkie mi się udają.a raczej połowa nie udaje.
Cocmosy z różanki wszystkie wywaliłam.
Owadzie zdjęcia to ja bardzo lubię :)w ogóle lubię fotografię.I robię dużo zdjęć.
Czas na forum , nie jest zawsze duży,ale trochę jest, ciągnie tu jak magnez.
karolacha-Karolinko Ty to zawsze jakieś rarytaski znajdziesz.W jednej doniczce tyle kolorów chryzantemmek.
Dziękuję za wieści.O to tearz takie w Tesco były ??
Dawno tam nie byłam.Ciekawa jestem czy u mnie jeszcze są.
Widziałam twojego milina.Fantastycznie prowadzony.
JAKUCH-Jazdizu Kwitnąco u nie jest dużo, bo i liliowców sporo, lili, jeżówek,Hortek nawet teraz jeszcze nie pokazuję, bo szkoda miejsca.Jak lilie znikną i liliowce będzie czas i na hortensje. Pachnąco jest bardzo, bardzo.I to ja uwielbiam.Flokswe zapachy też.
U mnie połowa róż nijakich, to nie wiem ja będą kwitły ponownie.Niektóre to jeszcze pierwszym kwitnieniem dopiero kwitną.
Liliowce

Crismos Pirate

liliowiec Arctic Snow
-- 18 lip 2018, o 22:35 --
Róże

Leonardo da Vinci

Deep Impression