Martuś, dziękuję

Ed04 ,staramy się

Super, że altanka będzie wyremontowana. Będziecie mogli w niej zanocować
 Super, że altanka będzie wyremontowana. Będziecie mogli w niej zanocować 

Pokażę to zdjęcie swojej, to może się ogarnie!
 Pokażę to zdjęcie swojej, to może się ogarnie! takich różowości jeszcze nie widziałam - niesamowity
 takich różowości jeszcze nie widziałam - niesamowity  

, ale mnie wkręciłaś tym zdjęciem! A tyle się naprzyglądałam temu "liliowcowi"
 , ale mnie wkręciłaś tym zdjęciem! A tyle się naprzyglądałam temu "liliowcowi"  zmyliły mnie te liście za nią! No ale kolor ma niesamowity! I jeszcze jak pachnie
 zmyliły mnie te liście za nią! No ale kolor ma niesamowity! I jeszcze jak pachnie  

Dobrze że najpierw poczytałam, bo lubię i dzięki temu poznałam prawdziwe imię tego ślicznego kwiatuszka.
 Dobrze że najpierw poczytałam, bo lubię i dzięki temu poznałam prawdziwe imię tego ślicznego kwiatuszka.  

. Widzę u ciebie kolorków nie ubyło ,kwiatki spisują się na medal ..piękne lilie, liliowce a i różyczki
 . Widzę u ciebie kolorków nie ubyło ,kwiatki spisują się na medal ..piękne lilie, liliowce a i różyczki   .  Te ostatnie w tym roku , choć nie wszystkie, doprowadzają mnie do ..ej nie powiem do czego
 .  Te ostatnie w tym roku , choć nie wszystkie, doprowadzają mnie do ..ej nie powiem do czego  . Plamistość je ogołociła z liści, wstyd pokazać
 . Plamistość je ogołociła z liści, wstyd pokazać   . Strach pomyśleć co będzie po obecnych deszczach. Pozdrawiam
. Strach pomyśleć co będzie po obecnych deszczach. Pozdrawiam  

życzę słoneczka
 życzę słoneczka .
 .  . Kupiłam w tym roku parę cebulek , i widz już że w przyszłym kupię więcej.
 . Kupiłam w tym roku parę cebulek , i widz już że w przyszłym kupię więcej. .
. 

, myślę że i u ciebie . Ładnie ci wszystko rośnie i kwitnie..jeżówkami jestem zachwycona choć i przy daliach , liliowcach a także różach nie da się przejść obojętnie
 , myślę że i u ciebie . Ładnie ci wszystko rośnie i kwitnie..jeżówkami jestem zachwycona choć i przy daliach , liliowcach a także różach nie da się przejść obojętnie   . Powiedz jak długo masz pełne jeżówki , u mnie rok, dwa i kępy robią się coraz mniejsze aż wypadają
 . Powiedz jak długo masz pełne jeżówki , u mnie rok, dwa i kępy robią się coraz mniejsze aż wypadają   . Ja nocuję na działeczce, dziś zajmę się jabłkami
 . Ja nocuję na działeczce, dziś zajmę się jabłkami  Pozdrawiam
 Pozdrawiam  

i przyjemnego wypoczynku na działeczce wśród tych cudnych kwiatów.
 i przyjemnego wypoczynku na działeczce wśród tych cudnych kwiatów.