Tylko to chyba na jesieni mogę wykopać? Nie wiem za dużo o liliach. Przesadzałam je zawsze jak już przekwitły i zmieniałam miejscówkę.
 Tylko to chyba na jesieni mogę wykopać? Nie wiem za dużo o liliach. Przesadzałam je zawsze jak już przekwitły i zmieniałam miejscówkę.  

dziękuję Ci za odwiedziny!Jesteś zawsze miłym gościem..Cieszę sie że podobają Ci sie moje cynie...przyznam sie nieskromnie że ja też jestem z nich zadowolona ..dziękuję Ci za tę królowa lilii ale to przesada!.
 dziękuję Ci za odwiedziny!Jesteś zawsze miłym gościem..Cieszę sie że podobają Ci sie moje cynie...przyznam sie nieskromnie że ja też jestem z nich zadowolona ..dziękuję Ci za tę królowa lilii ale to przesada!.  ..sa lepsze niż ja ....
 ..sa lepsze niż ja ....   

Wrzucam trochę zdjęc i zmiatam na działke działać dalej..chociaż szykuje sie spory upał.
 Wrzucam trochę zdjęc i zmiatam na działke działać dalej..chociaż szykuje sie spory upał.

https://www.fotosik.pl/zdjecie/68411aea1c0749c1  co to hortensja? prześliczna
   https://www.fotosik.pl/zdjecie/68411aea1c0749c1  co to hortensja? prześliczna  i ta biel kwiatów
  i ta biel kwiatów  

Lilie szaleją, kolorowe i dorodne, cynie piękne, róże, kalie, no jest co podziwiać
 Lilie szaleją, kolorowe i dorodne, cynie piękne, róże, kalie, no jest co podziwiać  

W załączeniu kilka ostatnich fotek.
 W załączeniu kilka ostatnich fotek.

Istny liliowy szał
 Istny liliowy szał  Wiesz może jak nazywa się lilia z 5 zdjęcia, jest śliczna. Kosmosy też pięknie kwitną, te pełne bardzo ładne
 Wiesz może jak nazywa się lilia z 5 zdjęcia, jest śliczna. Kosmosy też pięknie kwitną, te pełne bardzo ładne 

i podlewa moje kwiatuchy....Miłego dnia!
  i podlewa moje kwiatuchy....Miłego dnia!

Masz wiele miłych dla oka różności
 Masz wiele miłych dla oka różności  Takie różnorodne ogrody, są szczególnie przeze mnie lubiane, dobrze się w nich czuję, tak jak w Twoim. Pozdrawiam
 Takie różnorodne ogrody, są szczególnie przeze mnie lubiane, dobrze się w nich czuję, tak jak w Twoim. Pozdrawiam