a jak będą w owocach, to dopiero będzie widok - mniammm
 a jak będą w owocach, to dopiero będzie widok - mniammmNo i oczywiście ten powojnik

Niech Ci wszystkie roślinki rosną jak najlepiej

oby tak dalej a działki nie poznamy hehe
 oby tak dalej a działki nie poznamy hehe 

Ta paproć jest czarująca. W tym roku zdobyłem sadzonkę
 Ta paproć jest czarująca. W tym roku zdobyłem sadzonkę  Bratki pięknie rozrośnięte, a za borówki trzymam kciuki, bo mi się nie udały, więc oddałem je babci
 Bratki pięknie rozrośnięte, a za borówki trzymam kciuki, bo mi się nie udały, więc oddałem je babci  

Jakbym widział siebie dawno temu
 Jakbym widział siebie dawno temu  Trzymam kciuki za ogrodnicze poczynania
 Trzymam kciuki za ogrodnicze poczynania  
 Powojnik mnie urzekł i ta kosmiczna roślinka
 Powojnik mnie urzekł i ta kosmiczna roślinka  Czy ja dobrze widziałam na rabacie wsadzonego hibiskusa błotnego? Bo tak pasuje mi z wyglądu
 Czy ja dobrze widziałam na rabacie wsadzonego hibiskusa błotnego? Bo tak pasuje mi z wyglądu  Hortensja z motylem
 Hortensja z motylem  Jak tam początek wakacji? Pozdrawiam i wiele serdeczności
 Jak tam początek wakacji? Pozdrawiam i wiele serdeczności 

Śmieszna sprawa bo to nie hortensja a goździk
 Śmieszna sprawa bo to nie hortensja a goździk  . Hibiskus bagienny coraz większy. Zdjęcia wstawię, jak wrócę z wakacji, za tydzień ;)
. Hibiskus bagienny coraz większy. Zdjęcia wstawię, jak wrócę z wakacji, za tydzień ;)
 Cudności
 Cudności  Zatem na zdjęcia czekamy cierpliwie
 Zatem na zdjęcia czekamy cierpliwie  Wypoczywaj- bez odpoczynku ani rusz
 Wypoczywaj- bez odpoczynku ani rusz 

Piękne róże. Dorodny, kwitnący krzaczek lawendy.  Śliczne goździki i hortensja. Kolorowo i uroczo .  Życzę Ci udanego wakacyjnego wypoczynku
  Piękne róże. Dorodny, kwitnący krzaczek lawendy.  Śliczne goździki i hortensja. Kolorowo i uroczo .  Życzę Ci udanego wakacyjnego wypoczynku