choć troszkę przesadziłam
  choć troszkę przesadziłam  udało mu się zerwać wiaderko wiśni na przetwory.
   udało mu się zerwać wiaderko wiśni na przetwory.  
 Tez mam w gruncie różyczkę miniaturową już 4 sezon i daje radę

choć troszkę przesadziłam
  choć troszkę przesadziłam  udało mu się zerwać wiaderko wiśni na przetwory.
   udało mu się zerwać wiaderko wiśni na przetwory.  

słoneczko wychodzi zza chmur, zapowiadają piękne lato!
 słoneczko wychodzi zza chmur, zapowiadają piękne lato!  
  . Ale nie wyjeżdżałam też na ponad 3 miesiące i to jeszcze tak daleko. I nie pojechała na wakacje tylko do "pracy". Pracuje w hotelu jako animatorka z dziećmi . A martwię się trochę bo  języka włoskiego ni w ząb.
 . Ale nie wyjeżdżałam też na ponad 3 miesiące i to jeszcze tak daleko. I nie pojechała na wakacje tylko do "pracy". Pracuje w hotelu jako animatorka z dziećmi . A martwię się trochę bo  języka włoskiego ni w ząb.
 To lepiej, że jest w pracy, przynajmniej wiesz gdzie jest i co robi! Zapytaj na poczcie jak to wygląda na Sardynię, bo do Niemiec i GB wysyłałam pocztexem i było następnego dnia
 To lepiej, że jest w pracy, przynajmniej wiesz gdzie jest i co robi! Zapytaj na poczcie jak to wygląda na Sardynię, bo do Niemiec i GB wysyłałam pocztexem i było następnego dnia  

Skoro posługuje się angielskim, to spokojnie sobie poradzi,
 Skoro posługuje się angielskim, to spokojnie sobie poradzi,  a gdy wróci po trzech miesiącach, to wszystkich zadziwi znajomością włoskiego.
  a gdy wróci po trzech miesiącach, to wszystkich zadziwi znajomością włoskiego. 

gdzie jesteś! Odezwij się!
 gdzie jesteś! Odezwij się! 

Cieszę się, że już wszystko dobrze! A na działce kolorowo,pięknie
 Cieszę się, że już wszystko dobrze! A na działce kolorowo,pięknie  To nie do wiary, że to całkiem nowe rabaty! Śliczne liliowce, jeżówka
 To nie do wiary, że to całkiem nowe rabaty! Śliczne liliowce, jeżówka  Jak zrobiłaś tak kolorowy bukiet cynii
 Jak zrobiłaś tak kolorowy bukiet cynii  I lwie paszcze-zapomniałam o nich, a kiedyś je sadziłam
  I lwie paszcze-zapomniałam o nich, a kiedyś je sadziłam