A lilie...
 A lilie...  
 Miłego działkowania! Ja na razie w domu bo popadało z rana i nie wiadomo jeszcze co dalej...

A lilie...
 A lilie...  

...
 ... .Pozdrawiam serdecznie
 .Pozdrawiam serdecznie 

Ja akurat taki bardzo lubię i mam tak samo jak Ty, że chciałabym wszystko pomieścić, co mi się spodoba. W ten sposób tworzymy busz, ale jest on nasz własny, ulubiony. Twoje lilie już rozpoczęły kwitnienie, masz ich sporą kolekcję
 Ja akurat taki bardzo lubię i mam tak samo jak Ty, że chciałabym wszystko pomieścić, co mi się spodoba. W ten sposób tworzymy busz, ale jest on nasz własny, ulubiony. Twoje lilie już rozpoczęły kwitnienie, masz ich sporą kolekcję  Apricot Fudge bardzo lubię, chociaż ona mało podobna do lilii
 Apricot Fudge bardzo lubię, chociaż ona mało podobna do lilii  

..co ja zrobię że ja lubię...
 ..co ja zrobię że ja lubię... 

Za to fioletowych ani widu
 Za to fioletowych ani widu  

Nie mam dobrego aparatu, czasem taki sliczny ptaszek usiadzie a ja nie mam jak go bliżej ściagnąć
  Nie mam dobrego aparatu, czasem taki sliczny ptaszek usiadzie a ja nie mam jak go bliżej ściagnąć   

..Biała ostrózka to zaznaczyłam:nie moja..chciałabym taka ale jeszcze nie mam.Po drodze na moja działke dojrzałam taka i "zabrałam"żeby Wam pokazać takie cudo....Moje tylko błekitne na razie sa w miare ale daleko im do tych białych...
 ..Biała ostrózka to zaznaczyłam:nie moja..chciałabym taka ale jeszcze nie mam.Po drodze na moja działke dojrzałam taka i "zabrałam"żeby Wam pokazać takie cudo....Moje tylko błekitne na razie sa w miare ale daleko im do tych białych...

Oczywiście i u mnie i teraz żartuję. To są moje klimaty i rośnie u Ciebie wszystko mimo, że piszesz o ulubionych żurawkach, daliach i liliach to ja widzę wiele więcej dla Ciebie ulubionych ...np. tulipanów
  Oczywiście i u mnie i teraz żartuję. To są moje klimaty i rośnie u Ciebie wszystko mimo, że piszesz o ulubionych żurawkach, daliach i liliach to ja widzę wiele więcej dla Ciebie ulubionych ...np. tulipanów  
  Nie wiem czy ja ją też zamawiałam, ale zdecydowanie ją wolę. Pozdrawiam Cię cieplutko i zapisuję ogródek do ulubionych
  Nie wiem czy ja ją też zamawiałam, ale zdecydowanie ją wolę. Pozdrawiam Cię cieplutko i zapisuję ogródek do ulubionych 

..Roślinność różnorodna wielce u Ciebie !
 ..Roślinność różnorodna wielce u Ciebie !  Jest na co popatrzeć!
 Jest na co popatrzeć!  

Staram sie ale róznie to wychodzi...braków mam sporo...ale z czasem mam nadzieje doprowadzę do ciekawszego wygladu mojej działki...To dopiero trzeci rok..na razie gromadziłam ..a teraz będe porzadkować..Miłego dnia!
 Staram sie ale róznie to wychodzi...braków mam sporo...ale z czasem mam nadzieje doprowadzę do ciekawszego wygladu mojej działki...To dopiero trzeci rok..na razie gromadziłam ..a teraz będe porzadkować..Miłego dnia!