Ewuś ewarm no niestety, a szkoda bo te ciemnoczerwone na żywo potrafią być naprawdę piękne

Casanova i mnie zachwyca
Ewuś ewarost no niestety masz rację, deszcz nie służy różom, ale te afrykańskie upały też nie dają nam się nacieszyć naszymi królowymi

Na szczęście zakwitają wciąż nowe kwiatuchy, więc i "żałoba" po różach nie trwa długo
Aniu anabuko w razie czego będziemy składać reklamacje u Karolinki, bo ja też zgapiłam u niej

A może trzeba będzie wypożyczyć jej Stasia, bo to on może mieć taką dobrą rękę do niej
Soniu no zgadzam się, i tylko dlatego wciąż zajmuje honorowe miejsce na przodzie mojej różanki

Już się nie mogę doczekać kiedy moja Alba Meidland zmieni się w potwora

Przyjrzałam się dokładnie moim irysom, niektóre też mają zaschnięte koncówki, u nich to chyba normalne...
Martusiu dziękuję

Oczywiście w porównaniu z forumowymi królowymi róż moja mini kolekcja wypada słabo, ale ja się cieszę, że choć tyle udało mi się pomieścić, bo to naprawdę piękne kwiaty...
Ewuś Pashmina oczywiście chciałabym dużo więcej, ale póki co muszę się cieszyć tym co mam
Stasiu jak udało ci się uniknąć różomanii?

Ja dość długo się broniłam, ale w pewnym momencie padłam
Agnieszko Westerland z czasem blednie

Ja ją uwielbiam, bo ilością kwitnienia i zapachem niewiele jej dorównuje... Z tym czasem to jakaś masakra, bywają dni, że nawet nie zajrzę do ogrodu, a tyle mam planów, tyle bym chciała zrobić
Ewelinko i dzięki naszym różnorodnym pasjom forum nigdy się nie znudzi, bo w kazdym wątku podziwiamy co innego

A rabatówki jednak jeszcze zaproszę
Karolinko to chyba ci faceci wszyscy jednakowi, praca nasza, pochwały dla nich

Nie podejrzewałam Bąbla o takie egoistyczne pobudki