jollla500 pisze:Jadziu co dwóch to nie jedenJadzia1 pisze:Jolka Ty się uspokójdwóch chłopów masz jesteś nie możliwa
![]()
![]()
nie jedna mi zazdrości
a potem się dziwicie że szczęśliwa jestem , jak tu nie być szczęśliwą jak się ma dwóch chłopów
![]()
![]()

jollla500 pisze:Jadziu co dwóch to nie jedenJadzia1 pisze:Jolka Ty się uspokójdwóch chłopów masz jesteś nie możliwa
![]()
![]()
nie jedna mi zazdrości
a potem się dziwicie że szczęśliwa jestem , jak tu nie być szczęśliwą jak się ma dwóch chłopów
![]()
![]()
Bogusiu pewnie że nie tak daleko , jak to się mówi dla chcącego nic trudnego .Nie ma rzeczy niemożliwychbogusia177 pisze:Ale najpierw jest Śląsk , potem opolskie ,i Dolny Śląsk --- to wcale nie tak daleko ,no nie![]()
fotki mam wstawione w mojej 2 części :P
nie mogę.....Jadzia1 pisze:Jola mogłabyś się nie przezywać i już przestać .Zbyszek ogląda film a ja mu ciągle przeszkadzam bo śmieję się jak głupiaKochanie o zaproszeniu oczywiście zapomnij , no chyba ,że Cię jeszcze poobserwuję i zobaczę może na wiosnę ....jak się zmienisz
![]()
Nastepnym razem jak bedziesz przejezdzac to wyslij sygnaljollla500 pisze:Lisko nigdyliska pisze:Jola a kiedy byłas w Rzeszowie???jedynie przejeżdżałam przez Rzeszów...
Lisko okliska pisze:Nastepnym razem jak bedziesz przejezdzac to wyslij sygnaljollla500 pisze:Lisko nigdyliska pisze:Jola a kiedy byłas w Rzeszowie???jedynie przejeżdżałam przez Rzeszów...
Chetnie poznam Ciebie i Twoja rodzinkę:)
Wiem Joluś. Dlatego chciałąbym ją poznaćjollla500 pisze:Lisko okliska pisze:Nastepnym razem jak bedziesz przejezdzac to wyslij sygnaljollla500 pisze:Lisko nigdyliska pisze:Jola a kiedy byłas w Rzeszowie???jedynie przejeżdżałam przez Rzeszów...
Chetnie poznam Ciebie i Twoja rodzinkę:)
może kiedyś nam będzie dane się spotkać .Moja rodzinka jest wspaniała i taka radosna a mój M ciągle żartuje