Brassia Maculata ma trzy pędy i pachnie obłędnie. chciałem ją przesadzić, ale nie mam takiej wielkiej doniczki. Przydała by się taka 15 centymetrowa

Dendrobium Jairak Firehorn Twist Dwie sadzonki w donice, możliwe, że niedługo zakwitnie ma wypuklenie na szczycie jednego przyrostu

Odontoglossum Rawdon Jester Jak widać roślina z pędem i aż 3 pączkami. Mam nadzieję, że niedługo pokaże swoje oblicze

Phalaenopsis Chia Shing Hot Kiss To dla mnie bardzo zaskakujący storczyk, jak zakwitnie to dopiero będzie show

Może to efekt zmiany stanowiska, miałem ją na parapecie wschodniego okna, to mi się plamki pojawiały na liściach od nadmiaru słońca, teraz dałem dalej od niego, ale pod lampę i chyba z kolei za mało światła. Za to ładnie poszła w zielone.
 Może to efekt zmiany stanowiska, miałem ją na parapecie wschodniego okna, to mi się plamki pojawiały na liściach od nadmiaru słońca, teraz dałem dalej od niego, ale pod lampę i chyba z kolei za mało światła. Za to ładnie poszła w zielone.  Mam posadzoną w 15-stkę.
 Mam posadzoną w 15-stkę.
 no jestem ciekawe jak to gdzie wyglądać
 no jestem ciekawe jak to gdzie wyglądać  

słonecznie,
 słonecznie,