Chociaż jak ja za sobą nie nadążam, to co inni mają powiedzieć
 Chociaż jak ja za sobą nie nadążam, to co inni mają powiedzieć   
 Nic nie wagaruje, chorobowe
 Sianie to ból, jak dojdzie do pikowania to chyba urlop wezmę, ale jak już zakwitną,ohoho, to się będzie dziać!
 Sianie to ból, jak dojdzie do pikowania to chyba urlop wezmę, ale jak już zakwitną,ohoho, to się będzie dziać!Alek, powiadasz? Takich chyba z 4 sztuki są na łące :P
Postąpiłaś w słusznej sprawie wycinając thuje, one są dla mieszczuchów co przyszli na wieś
 Nie no, nudne to. A w szczególności chore, jak ktoś ma działkę, z każdej strony siatkę i rząd thuj, ale domu to nawet zalążka nie ma
  Nie no, nudne to. A w szczególności chore, jak ktoś ma działkę, z każdej strony siatkę i rząd thuj, ale domu to nawet zalążka nie ma   
 Maćku, mam trzy sztuki

Mirko, oj, zgadza się, za krótkie dni więc nadrabiam nocami
 Właśnie tu piszę w czasie jak się zdjęcia zapisują, mam nadzieję zaraz skończyć
 Właśnie tu piszę w czasie jak się zdjęcia zapisują, mam nadzieję zaraz skończyć   
 Małgosiu, dokładnie! Wszystko musi być w ruchu albo będzie nudno

Oj, warta była kalina, taka sztuka, się trafiło ślepej kurze ziarno

Ewelino, tradycjnie u mnie szał! Fajnie, że inni też widzą te gałęzie naturalnie, bo o to chodziło.
Na historię nie bo nie, i już
 nie no, jeszcze tego nie było żebym zwiał z lekcji, ja z tych grzecznych
 nie no, jeszcze tego nie było żebym zwiał z lekcji, ja z tych grzecznych   
 Joanno, nie ma się z czego śmiać, realia życia

Nie strasz mnie z tą matrycą, bo zaraz to wcale nie będę zdjęć robić bo się jeszcze pobrudzi
 Kurde, te płyny to w ogóle takie diabelskie stworzenia.. A na sucho się nie da.. Co zrobić?
 Kurde, te płyny to w ogóle takie diabelskie stworzenia.. A na sucho się nie da.. Co zrobić?   
 Pochwały od Ciebie to miód na serce!
 Uczę się po prostu aparatu, staram się zwracać uwagę (mało wiele) na swoje błędy i dopracowuję je, dobrze, że widać
  Uczę się po prostu aparatu, staram się zwracać uwagę (mało wiele) na swoje błędy i dopracowuję je, dobrze, że widać   Ale uwierz, ile ja się zdjęć nakasuję
 Ale uwierz, ile ja się zdjęć nakasuję   
 Seba, to tak na wpół specjalnie, dla wtajemniczonych widoczne ahaha!
Jak ja robię rewelacyjne zdjęcia to Twoje są wyśmienite! Tylko oboje robimy je na inny sposób, i to widać

Świerki nie mają nic do gadania! Podciąłem im korzenie, gałązie, nasypałem ziemi. Teraz jak stawią opór to się z nimi pożegnam i już

Gdyby ktoś zagladnął to zaraz zdjęcia będe dodawać bo czasu braaaak i lece szybko z obróbką bo wszyskto dię sramatrycznie szybko zmienia !

muszę chyba z Ciebie brać przykład
 muszę chyba z Ciebie brać przykład  no ja jeszcze nie mam bzika, na razie czekam aż cena spadnie to i może kupię sobie to co chcę hehe
 no ja jeszcze nie mam bzika, na razie czekam aż cena spadnie to i może kupię sobie to co chcę hehe 

Noo, kolorków też u Ciebie juz trochę jest . A jakie cudne zdjęcia  żurawii czy bocianów  i saren --mistrzostwo świata
  Noo, kolorków też u Ciebie juz trochę jest . A jakie cudne zdjęcia  żurawii czy bocianów  i saren --mistrzostwo świata  

). Wtedy musi być na mokro.
 ). Wtedy musi być na mokro.

. Też bym chciała mieć taką wolność wyboru ale z moim aparatem tak się nie da
 . Też bym chciała mieć taką wolność wyboru ale z moim aparatem tak się nie da   . Piękne portreciki i widoki
 . Piękne portreciki i widoki