Kupiłam samą klasykę;Vanillę Fraise,Phantom,Limelight,no i różową Anabell.Nie posadziłam jeszcze wszystkiego,bo nie wiadomo w co ręce włożyć,a po południu zaczęło padać,pęknie padać,więc niewiele zrobiłam.Planuję nową rabatę z krzewami,ale zejdzie mi,bo muszę wybrać kamienie,które kiedyś zachciało mi się tam wyłożyć. Były trzy kolumnowe buki,włóknina i kamienie.Buki wypadały,został jeden,kamienie zarosły
 Kupiłam samą klasykę;Vanillę Fraise,Phantom,Limelight,no i różową Anabell.Nie posadziłam jeszcze wszystkiego,bo nie wiadomo w co ręce włożyć,a po południu zaczęło padać,pęknie padać,więc niewiele zrobiłam.Planuję nową rabatę z krzewami,ale zejdzie mi,bo muszę wybrać kamienie,które kiedyś zachciało mi się tam wyłożyć. Były trzy kolumnowe buki,włóknina i kamienie.Buki wypadały,został jeden,kamienie zarosły  Trudno tam dotrzeć z kosiarką,więc powiększę rabatę.
 Trudno tam dotrzeć z kosiarką,więc powiększę rabatę.Deszcz dzisiejszy bardzo mnie ucieszył,padał długo,delikatnie,czasami mocniejszy,ponapełniał beczki.Po pół godzinie uświadomiłam sobie,że zostawiłam aparat na stole pod winogronem
 Czy coś z niego będzie?
 Czy coś z niego będzie?  Akurat takiego wydatku wolałabym teraz uniknąć.
  Akurat takiego wydatku wolałabym teraz uniknąć.

co z tym  aparatem   będzie?
  co z tym  aparatem   będzie? zapchany po same świerki
  zapchany po same świerki 
 Na pewno jakieś owocki wydadzą, a i jak szybko je ogłowisz to szybko dojrzeją.
 Na pewno jakieś owocki wydadzą, a i jak szybko je ogłowisz to szybko dojrzeją.  Zakupy też fajne
 Zakupy też fajne 

ile Ty masz różności
  ile Ty masz różności   super
  super   przepięknie
  przepięknie   Moja Lespedeza odbija raczej marnie, ale ona zawsze tak, zmarznie i odbija z korzenia
 Moja Lespedeza odbija raczej marnie, ale ona zawsze tak, zmarznie i odbija z korzenia  Ale masz cudną robinie
   Ale masz cudną robinie  

super pomysł
  super pomysł  

Zresztą w moim wątku też.
  Zresztą w moim wątku też. 

A oprysk jeszcze w sklepie
  A oprysk jeszcze w sklepie  trzymam kciuki
  trzymam kciuki   

Życzę mężulkowi szybkiego nabierania sił, a Tobie mniej obowiązków w związku z tym.
  Życzę mężulkowi szybkiego nabierania sił, a Tobie mniej obowiązków w związku z tym.