Izuś Zuzia jest koteczkiem moim i sąsiada z działki obok i razem o nią dbamy
 Super zdjęcia lasu jestem pod dużym wrażeniem i fany wypoczynek nad morzem
  Super zdjęcia lasu jestem pod dużym wrażeniem i fany wypoczynek nad morzem   Podziwiam cięcie trawy nożycami
  Podziwiam cięcie trawy nożycami   
    Matko Chrzestna Mojej Działeczki bardzo cudownie Ciebie zobaczyć

Aniu Tuje posadzone mają robić za żywopłot ale też od strony lasu musze posadzić nowy ligustr po mi się bliżej starej bramki bardzo przerzedził

Wiolu witaj serdecznie u mnie i zapraszam

Działeczka

Serbskie winko prosto z winnicy gdzie nocleg tranzytowy na powrocie

Zuzia

cdn

Najlepsze że podczas deszczu jednocześnie świeciło słońce
 Najlepsze że podczas deszczu jednocześnie świeciło słońce  

Udało mi się pokosić przed deszczami które były już dość dawno i teraz upały panują i trawa lekko zaczyna się suszyć.  Kupiłam fajną pompkę co się wrzuca do beczki i podłącza węża i podlewa zamiast konewek ale nie ma wody w beczkach
  Udało mi się pokosić przed deszczami które były już dość dawno i teraz upały panują i trawa lekko zaczyna się suszyć.  Kupiłam fajną pompkę co się wrzuca do beczki i podłącza węża i podlewa zamiast konewek ale nie ma wody w beczkach   Więc póki co dalej konewki i wodociąg
 Więc póki co dalej konewki i wodociąg   

Choć Maria Teresa też całkiem, całkiem. Masz zdjęcia z działki dziadków? Ciekawa jestem jakie nad Dunajcem roślinki rosną w ogrodach bo klimat nieco ostrzejszy niż u nas więc może niektóre rośliny są inne niż sadzone u nas.
  Choć Maria Teresa też całkiem, całkiem. Masz zdjęcia z działki dziadków? Ciekawa jestem jakie nad Dunajcem roślinki rosną w ogrodach bo klimat nieco ostrzejszy niż u nas więc może niektóre rośliny są inne niż sadzone u nas. 

Super!
 Super!