i odrazu pięknie i kolorowo
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
Grzegorz B
Geniu, to żeś mi humor poprawiła
, jak miło przypomnieć sobie miniony czas i z nadzieją patrzeć na przyszły. Tak mnoga ilość cebulowych sprawia, że wiosną, nikt, zdecydowanie nikt nie przejdzie, obok twego zakątka obojętnie, te krokusowe łąki, w liczbie siła i wspaniały efekt. Geniu pięknie, to zdecydowanie za mało, aby określić to, co stworzyłaś, lepiej nie szukać innych określeń, tylko znów popatrzeć
Geniu a czy znasz odmianę narcyza ze zdjęcia 8, na pierwszej stronie
.
Oj Geniu, Geniu, zazdroszczę Ci wiosny
.
O
, ten ciemny irys, wręcz "czarny", robi wrażenie i to kolosalne
Geniu, niech wiosna szybko do Ciebie zawita, niech znów cud życia, zawładnie naszymi ogrodami
Geniu a czy znasz odmianę narcyza ze zdjęcia 8, na pierwszej stronie
Oj Geniu, Geniu, zazdroszczę Ci wiosny
O
Geniu, niech wiosna szybko do Ciebie zawita, niech znów cud życia, zawładnie naszymi ogrodami
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ASIU jest taki nawóz do zabarwiania hortensji można go u nas kupić w sklepach ogrodniczych
Grzesiu Bcieszę się że poprawiłam Ci humor. Ale przykro mi że nie znam nazwy tych narcyzów . Cebulki dostałam od koleżanki . A ten irysek też mi się bardzo podoba a mam go już wiele lat .Też dostałam go jeszcze od kogoś na poprzedniej działce
Grzesiu moje dyptamy rosną bardzo dobrze. Mam biały i różowy. Zapraszam ponownie
Krzysiu, Izo dziękuję za odwiedziny na mojej dzialce
Genia
Grzesiu Bcieszę się że poprawiłam Ci humor. Ale przykro mi że nie znam nazwy tych narcyzów . Cebulki dostałam od koleżanki . A ten irysek też mi się bardzo podoba a mam go już wiele lat .Też dostałam go jeszcze od kogoś na poprzedniej działce
Grzesiu moje dyptamy rosną bardzo dobrze. Mam biały i różowy. Zapraszam ponownie
Krzysiu, Izo dziękuję za odwiedziny na mojej dzialce
Genia