nasyciłaś pięknymi widokami. Warzywnik pod styl śródziemnomorski.
 nasyciłaś pięknymi widokami. Warzywnik pod styl śródziemnomorski.Masz rację deszczyk potrzebny i to bardzo.

a róże i powojniki niesamowite
 a róże i powojniki niesamowite  jak rozpoczną wszystkie róże kwitnienie to dopiero będą efekty
 jak rozpoczną wszystkie róże kwitnienie to dopiero będą efekty 

Róże zaczynają swój popis i oby trwał jak najdłużej. W tym roku wszystko mocno przyspieszyło. U mnie jeszcze kwitną rododendrony, a już niektóre róże obsypane kwiatami. Wszystko wcześniej o jakieś dwa tygodnie, albo i więcej
  Róże zaczynają swój popis i oby trwał jak najdłużej. W tym roku wszystko mocno przyspieszyło. U mnie jeszcze kwitną rododendrony, a już niektóre róże obsypane kwiatami. Wszystko wcześniej o jakieś dwa tygodnie, albo i więcej   

. Na tych ogólnych zdjęciach widać ogrom Twojego ogrodu i pracy, którą w niego włożyłaś
 . Na tych ogólnych zdjęciach widać ogrom Twojego ogrodu i pracy, którą w niego włożyłaś   . Na piwonie warto czekać a czas leci tak szybko, że zanim się obejrzę będę miała spore kępy
 . Na piwonie warto czekać a czas leci tak szybko, że zanim się obejrzę będę miała spore kępy   . Zakwitła mi Władysława i zgadza się odmiana
 . Zakwitła mi Władysława i zgadza się odmiana   . Kolejna otwiera swój kwiat i na razie nie umiem rozszyfrować czy jest zgodna odmianowo ale prawdę powiedziawszy jaka by nie była to i tak będę się cieszyć
 . Kolejna otwiera swój kwiat i na razie nie umiem rozszyfrować czy jest zgodna odmianowo ale prawdę powiedziawszy jaka by nie była to i tak będę się cieszyć   . Poza tym upatrzyłam u Babci mojego eMa dwie odmiany, których nie mam więc będę ładnie uśmiechać się o kawałek kłącza
 . Poza tym upatrzyłam u Babci mojego eMa dwie odmiany, których nie mam więc będę ładnie uśmiechać się o kawałek kłącza   . Prezent od dziewczynek dostałaś przepiękny
 . Prezent od dziewczynek dostałaś przepiękny   . Fajnie jak dzieci wiedzą czym sprawić radochę rodzicom
 . Fajnie jak dzieci wiedzą czym sprawić radochę rodzicom   . Róże cudnie rozpoczęły ale na prawdziwe WOW trzeba poczekać jeszcze kilka dni
 . Róże cudnie rozpoczęły ale na prawdziwe WOW trzeba poczekać jeszcze kilka dni   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

za znajomość wszystkich nazw odmianowych, podziwiam bo u mnie to wszystko ulotne, pamiętam ale krótko.
 za znajomość wszystkich nazw odmianowych, podziwiam bo u mnie to wszystko ulotne, pamiętam ale krótko.

Zawsze wzdycham za tym oddechem i przestrzenią jak do ciebie zaglądam, choć mogę się tylko domyślać ile to pracy kosztuje i wysiłku.
 Zawsze wzdycham za tym oddechem i przestrzenią jak do ciebie zaglądam, choć mogę się tylko domyślać ile to pracy kosztuje i wysiłku.
 Ostatnio mnie wzięło na puste piwonie. A skoro do tego taka wytrzymała z niej panna, to mus będzie ją kupić
 Ostatnio mnie wzięło na puste piwonie. A skoro do tego taka wytrzymała z niej panna, to mus będzie ją kupić  

Tu się po prostu dzieje.Miska z pływającymi kwiatami wow
 Tu się po prostu dzieje.Miska z pływającymi kwiatami wow