. Warzywnik super , będzie dużo pomidorków
 . Warzywnik super , będzie dużo pomidorków  

, bo jak nie spadnie to wszystko uschnie, bo takie podlewanie to tylko jak podtrzymywanie przy życiu
, bo jak nie spadnie to wszystko uschnie, bo takie podlewanie to tylko jak podtrzymywanie przy życiu 
 susza straszna
 susza straszna   a motylka zawiesiłem o tak bo kupiłem na przecenie, jeszcze mu się czułka połamały, ale moim murarkom się spodobał
 a motylka zawiesiłem o tak bo kupiłem na przecenie, jeszcze mu się czułka połamały, ale moim murarkom się spodobał 
 czas mamy piękny, tylko niesamowita susza u mnie niestety. Warzywnik uprzątnąłem to zrobiłem fotki, bo wcześniej się nie nadawał do pokazania
 czas mamy piękny, tylko niesamowita susza u mnie niestety. Warzywnik uprzątnąłem to zrobiłem fotki, bo wcześniej się nie nadawał do pokazania   

.  UCiebie wszystko kwitnie tak kolorowo te powojniki masz urocze ja posadziłam w tym roku, ale  na razie albo nie mają kwiatu wcale albo po jednym na pocieszenie mam to że rosną do góry tylko liście. Pozdrawiam
  .  UCiebie wszystko kwitnie tak kolorowo te powojniki masz urocze ja posadziłam w tym roku, ale  na razie albo nie mają kwiatu wcale albo po jednym na pocieszenie mam to że rosną do góry tylko liście. Pozdrawiam 

czy ja dobrze widzę i masz cegiełki?? i to w różnych kolorach??
  czy ja dobrze widzę i masz cegiełki?? i to w różnych kolorach??  szok tak dawno ich nie widziałam nigdzie
  szok tak dawno ich nie widziałam nigdzie  

malinowa szczególnie oryginalna.  Petunia donicowa prześliczna.  Podglądam Twóją działkę i się zastanawiam, gdzie to wszystko mieścisz.
 malinowa szczególnie oryginalna.  Petunia donicowa prześliczna.  Podglądam Twóją działkę i się zastanawiam, gdzie to wszystko mieścisz.  Mam większy areał, a i tak zadepczę stale  jakąś roslinę.
 Mam większy areał, a i tak zadepczę stale  jakąś roslinę.   Warzywnik najważniejszy, a pomidory super przygotowane do podlewania.
 Warzywnik najważniejszy, a pomidory super przygotowane do podlewania.  Też zrobiłam z obrzeży takie kółka.
 Też zrobiłam z obrzeży takie kółka.

Te ciemnowiśniowe i jasnoróżowe z żółtymi pręcikami.. Cudo. Niesamowicie podoba mi się wejście do Twojego Królestwa. Ta ścieżynka otoczona kwiatami i furteczka okolona różą pnącą. Ślicznie kwitną Ci powojniki. I goździki kamienne ( albo brodate ) już są .. Warzywnik zadbany . Przepięknie  masz.
  Te ciemnowiśniowe i jasnoróżowe z żółtymi pręcikami.. Cudo. Niesamowicie podoba mi się wejście do Twojego Królestwa. Ta ścieżynka otoczona kwiatami i furteczka okolona różą pnącą. Ślicznie kwitną Ci powojniki. I goździki kamienne ( albo brodate ) już są .. Warzywnik zadbany . Przepięknie  masz.  Życzę Ci deszczu, który w końcu napoi  spragnione roślinki.
 Życzę Ci deszczu, który w końcu napoi  spragnione roślinki.
 od warzywnika, poprzez zielone rośliny do kwitnących - wszystko takie zaopiekowane, zadbane. Widać, że oprócz wielkiej pracy wkładasz w to kawał serducha
  od warzywnika, poprzez zielone rośliny do kwitnących - wszystko takie zaopiekowane, zadbane. Widać, że oprócz wielkiej pracy wkładasz w to kawał serducha   

Pewnie musiałbyś założyć sprawę z powództwa cywilnego. Do tego ci wandale... Nie rozumiem takich ludzi
  Pewnie musiałbyś założyć sprawę z powództwa cywilnego. Do tego ci wandale... Nie rozumiem takich ludzi  
  Zawsze gdy oglądam u kogoś powojniki i piwonie zaczynam intensywnie zastanawiać się, gdzie by tu jeszcze zmieścić choć kilka
 Zawsze gdy oglądam u kogoś powojniki i piwonie zaczynam intensywnie zastanawiać się, gdzie by tu jeszcze zmieścić choć kilka