Mnie sie bardzo podoba wiele dzialek na forum, ale nie każdy styl jest tym moim, który chciałabym mieć u siebie. Jedynie chciałabym mieć już taką doprowadzoną do stanu porządku, ogarnięcia jakiegoś większego. No, ale to jest do zrobienia i za jakiś czas tak będzie.
 Mnie sie bardzo podoba wiele dzialek na forum, ale nie każdy styl jest tym moim, który chciałabym mieć u siebie. Jedynie chciałabym mieć już taką doprowadzoną do stanu porządku, ogarnięcia jakiegoś większego. No, ale to jest do zrobienia i za jakiś czas tak będzie.U Ciebie lubię patrzeć na ten porządek, ułożenie, przestrzeń. No i podziwiam zawsze wkład pracy i czasu
 Miłego dnia
  Miłego dnia 

. Nie wyobrażam sobie działku bez części jadalnej.
 . Nie wyobrażam sobie działku bez części jadalnej.

życzę.
  życzę. .
 . 

Zrób to w sierpniu.
  Zrób to w sierpniu.

. Mam nadzieję że obyło się bez większych strat. U mnie ani kropelka nie spadła, dalej upalnie..ani pracować ani odpoczywać przy takiej duchocie. Pozdrawiam.
 . Mam nadzieję że obyło się bez większych strat. U mnie ani kropelka nie spadła, dalej upalnie..ani pracować ani odpoczywać przy takiej duchocie. Pozdrawiam.   wokół pada, a u mnie ani kropelka już nie pamiętam kiedy w ogóle padało.
  wokół pada, a u mnie ani kropelka już nie pamiętam kiedy w ogóle padało.