Poprzedni wątek dostępny tutaj.
viewtopic.php?f=2&t=15907
Na dobry początek kilka zdjęć

Należą się pochwały i brawa!
 Należą się pochwały i brawa! 

dziękuję za miłe słowa.
 dziękuję za miłe słowa.  , domek zrobiony tylko z zewnątrz abym mogła zacząć robić rabatki . W tym roku bierzemy się.za wnętrze.
 , domek zrobiony tylko z zewnątrz abym mogła zacząć robić rabatki . W tym roku bierzemy się.za wnętrze.  

. Działeczka pięknieje w oczach, już jest pięknie a będzie jeszcze piękniej.
 . Działeczka pięknieje w oczach, już jest pięknie a będzie jeszcze piękniej.  

. Patrze tak na Twój domek niesamowita różnica.
 . Patrze tak na Twój domek niesamowita różnica.  

. Powiedz mi, ty masz te działkę czy ogródek przy domu? Załóż swój wątek , też chętnie popodziwiam twój ogródek.
 . Powiedz mi, ty masz te działkę czy ogródek przy domu? Załóż swój wątek , też chętnie popodziwiam twój ogródek. 

. Dam znać na mejla jak wyślę
. Dam znać na mejla jak wyślę   

moi sąsiedzi działkowi chc8eliby mieć Ciebie zamiast mnie
  moi sąsiedzi działkowi chc8eliby mieć Ciebie zamiast mnie  Żadnych chwastów, porządnie wszystko, miło dla oka -super
  Żadnych chwastów, porządnie wszystko, miło dla oka -super   Ja tego nie osiągnę nigdy bo to nie leży chyba w moim charakterze. Nie jestem uporządkowana
  Ja tego nie osiągnę nigdy bo to nie leży chyba w moim charakterze. Nie jestem uporządkowana   Sąsiedzi będą musieli się przyzwyczaić
  Sąsiedzi będą musieli się przyzwyczaić  Lubię wpadać do Twojego wątku
  Lubię wpadać do Twojego wątku 
 . Czekam z niecierpliwością, aż się podciągniesz , chociaż założenie,swojego wątku nie jest, takie trudne.
 . Czekam z niecierpliwością, aż się podciągniesz , chociaż założenie,swojego wątku nie jest, takie trudne.