Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie !
Dziekuje za gratki... :D . Żółty falek rozwija coraz więcej kwiatów :D , ale im wyżej pędu ma kwiaty tym mniejsze.... , ale i tak są piekne.. , może jutro jak nie zapomne znowu to sfoce tą cambrię.. i tego falka... :P . Pozdrawiam !
Ps. Zrobiłem sobie przerwę bo głowa mnie od tej chemii boli... :roll: :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Artur jak głowa boli to na spacerek, a nie do kompa i na forum, od tego też głowa boli. Szczególnie jak się widzi małe co nieco ;:80
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Arturo-na spacer, a szybko,czapka na głowę.Zaraz Ci przyjdzie ból glowy, a przyjdzie ochota na naukę. :lol:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

wow ja bym nie wytrzymała nawet 5 minut nad podręcznikiem, a ty się tak długo uczyłeś... ja się nienawidzę uczyć (i nie robię tego, jest wiele przyjemniejszych zajęć niż nauka, a poza tym i tak sobie radzę w szkole na tyle dobrze, że nie potrzebuję się uczyć).
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Ta... , o spacerku mowy nie było... , tylko jeszcze sie uczyłem ( ale mało co pamiętam.. :roll: ) i przepisywałem lekcje... i tak mam jeszcze sporo do nauki .... :( . Teraz strasznie mi się nudzi.. , cały dzień w domu.. , chyba się przejde pooglądac światełka na domach.. i cos teraz tez duzo fajerwerek puszczają... :) .
Storczykowa - ja tez nie przepadam za nauką... , ale dawnooo się juz nie uczyłem.. :lol: , bo chory byłem i nie chodziłem do bu... Teraz musiałem bo musi mnie jakos z chemii przephać... :roll: . Mój T mówi , że pewnie na lekcjach , a zwłaszcza tych ostatnich , jak się nic niechce..... to myślę tylko o storczykach ( no i ma racje.. ) Ja to bym sobie tylko w ogródku siedział.. , albo storczykami się zajmował , albo pół dnia w garażu coś stukał... pukał... :roll: :lol: , a w lecie to na rowekru czy gra w tenisa :P ( M przywiezła mi super rakiety z Włoch od jakiegos Pana który kupił je w Anglii :) ) .
Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja najchętniej cały dzień siedziałabym w moim pokoju. mogłabym się zajmować storczykami, siedzieć na kompie, rysować, czytać coś, albo po prostu się obijać. ale niestety tak fajnie to nie ma.
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04

Post »

no co Wy!!
naprawdę wytrzymalibyście?
ja uwielbiam kaktusy, ale lubię, gdy sie coś dzieje, gdzieś jedziemy, idziemy,
dla mnie ciekawie, tzn. różnorodnie, ale każdy z nas jest inny
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Becia pisze:no co Wy!!
naprawdę wytrzymalibyście?
ja uwielbiam kaktusy, ale lubię, gdy się coś dzieje, gdzieś jedziemy, idziemy,
dla mnie ciekawie, tzn. różnorodnie, ale każdy z nas jest inny
a ja lubię codzienną monotonię, spokój, stabilne życie, bez gwałtownych zmian (zwłaszcza na gorsze). przywykłam do tego, że wszystkie dni są do siebie podobne i lubię to :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Moja mama mówi , że tacy ludzie to po 100 lat conajmniej będą zyc , bo się nie zamartwiają i w ogóle wszytko na luzie... :lol: .
Becia - ja mysle że bym zwytrzymał...
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

jak napisałam wyżej, każdy z nas jest inny........
chyba na szczęście, bo byłoby nudno :lol:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja jestem bardzo inna. niestety dużo osób nie potrafi tego zaakceptować i uważają mnie za dziwadło. ale z mojej inności i niezwykłości jestem dumna i nie zamierzam jej ukrywać i udawać kogoś, kim nie jestem.
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p

Post »

Storczykowa pisze:ja jestem bardzo inna. niestety dużo osób nie potrafi tego zaakceptować i uważają mnie za dziwadło. ale z mojej inności i niezwykłości jestem dumna i nie zamierzam jej ukrywać i udawać kogoś, kim nie jestem.
bardzo dobrze!!!!!!
najważniejsze, to żyć w zgodzie w z samym sobą :wink:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Becia pisze:
Storczykowa pisze:ja jestem bardzo inna. niestety dużo osób nie potrafi tego zaakceptować i uważają mnie za dziwadło. ale z mojej inności i niezwykłości jestem dumna i nie zamierzam jej ukrywać i udawać kogoś, kim nie jestem.
bardzo dobrze!!!!!!
najważniejsze, to żyć w zgodzie w z samym sobą :wink:
zgadzam się z tym. mam gdzieś, co inni o mnie myślą, zawsze jestem sobą i robię co mi się podoba. Wielu osobom nie pasuje, że ja np. interesuję się storczykami. ale dla mnie storczyki są ważniejsze niż bycie lubianą i cały czas się nimi zajmuję (storczykami). jestem sobą i mi z tym dobrze. nie warto udawać kogoś kim się nie jest i rezygnować z tego, co się lubi tylko dlatego, że ktoś tego nie potrafi zaakceptować.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No i bardzo dobrze.. ! , zgadzam się całkowicie z Tobą :D . Mnie też np. nie obchodzi to , że jeden "kolega" z klasy mówi na mnie , że jestem głupim kwiatkoludem , albo storczykoludem.... i że jeżdże do storczykarni , żeby zapylac storczyki bo mam na nazwisko Motyl... , niech się wypha... ;:134 . Uwielbiam storczyki i wszystkich których znam wiedzą o tym ... , a co sobie myśla to mnie nie obchodzi .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipan998 pisze:No i bardzo dobrze.. ! , zgadzam się całkowicie z Tobą :D . Mnie też np. nie obchodzi to , że jeden "kolega" z klasy mówi na mnie , że jestem głupim kwiatkoludem , albo storczykoludem.... i że jeżdże do storczykarni , żeby zapylac storczyki bo mam na nazwisko Motyl... , niech się wypha... ;:134 . Uwielbiam storczyki i wszystkich których znam wiedzą o tym ... , a co sobie myśla to mnie nie obchodzi .
mnie też często obrażali z powodu storczyków i nie tylko. od zawsze jestem dziwaczką i odmieńcem, ale mi to nie przeszkadza. jakby ktoś naprawdę mnie lubił, nie przeszkadzałoby mu to, że interesuję się storczykami i mam bzika na ich punkcie. ja przynajmniej mam jakieś hobby, a wielu z nich nie ma żadnego... ja bym tak nie mogła żyć bez zainteresowań, pasji.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”