Oto migawki ze spotkania

Ogród przygotowany na przyjazd gości wyglądał idealnie, wyplewiony  i trawa wykoszona, a kącik pod katalpami ugościł nas pysznym jedzeniem, szumem fontanny i wspaniałą pogodą
  Ogród przygotowany na przyjazd gości wyglądał idealnie, wyplewiony  i trawa wykoszona, a kącik pod katalpami ugościł nas pysznym jedzeniem, szumem fontanny i wspaniałą pogodą  Dziękuję wspaniałemu towarzystwu, a szczególnie Darii i Mirkowi że byli tak mili i mogłam z nimi pojechać do Marty
  Dziękuję wspaniałemu towarzystwu, a szczególnie Darii i Mirkowi że byli tak mili i mogłam z nimi pojechać do Marty  Dziękuję i do miłego
  Dziękuję i do miłego 

,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  

pogoda nam bardzo sprzyjała,dzień był cudowny a ogród tak pachniał gościom ,że chyba byli oszołomieni różnymi zapachami ,pozdrawiam
 pogoda nam bardzo sprzyjała,dzień był cudowny a ogród tak pachniał gościom ,że chyba byli oszołomieni różnymi zapachami ,pozdrawiam  

towarzystwo mamy doborowe
 towarzystwo mamy doborowe   więc i atmosfera wspaniała była ,bardzo dziękuję za wszystko,pozdrawiam
 więc i atmosfera wspaniała była ,bardzo dziękuję za wszystko,pozdrawiam 

na spektakl piwoniowy. Marty ogród na pewno wtedy jest najpiękniejszy. Ja jeszcze takich ogromnych piwonii nie widziałam, a pąków kwiatowych nie do zliczenia ( myślę o babcinych chyba Ludwiki).
 na spektakl piwoniowy. Marty ogród na pewno wtedy jest najpiękniejszy. Ja jeszcze takich ogromnych piwonii nie widziałam, a pąków kwiatowych nie do zliczenia ( myślę o babcinych chyba Ludwiki). myślę , że Boguś nie jest zły za sproszczenie nazwy pysznej przekąski.
 myślę , że Boguś nie jest zły za sproszczenie nazwy pysznej przekąski.

Ci co nie mogą w realu choć wirtualnie mogą poczuć atmosferę takiego spotkania ... Fajnie, że pogoda i
 Ci co nie mogą w realu choć wirtualnie mogą poczuć atmosferę takiego spotkania ... Fajnie, że pogoda i   dopisały ... Widzę, że i miejsce na mini boisko do kosza masz... jednym słowem ogród z wszystkimi funkcjami...czyli idealny
  dopisały ... Widzę, że i miejsce na mini boisko do kosza masz... jednym słowem ogród z wszystkimi funkcjami...czyli idealny   Ale ile pracy on wymaga, to wiedzą ci co też mają ogrody... Brawo WY
 Ale ile pracy on wymaga, to wiedzą ci co też mają ogrody... Brawo WY  

U mnie z tym krucho, co wymyślę jakieś miejsce na nową rabatę w mig się zapełnia nowymi zakupami
 U mnie z tym krucho, co wymyślę jakieś miejsce na nową rabatę w mig się zapełnia nowymi zakupami  A u ciebie to jak w jakimś parku
 A u ciebie to jak w jakimś parku  Nic więc dziwnego, że twarze wszystkich na spotkaniu szeroko uśmiechnięte
 Nic więc dziwnego, że twarze wszystkich na spotkaniu szeroko uśmiechnięte 

to wspólnie posadzimy pomidory i będzie po moim strapieniu
 to wspólnie posadzimy pomidory i będzie po moim strapieniu  te piwonie o dużej ilości pączków to piwonie od znajomej babci Franciszki ,Ludwiki nie było
 te piwonie o dużej ilości pączków to piwonie od znajomej babci Franciszki ,Ludwiki nie było  ,oj mam dzisiaj pracy w ogrodzie ,a co dam radę zrobić to zdam relację wieczór,pozdrawiam
 ,oj mam dzisiaj pracy w ogrodzie ,a co dam radę zrobić to zdam relację wieczór,pozdrawiam  
  ,z Twojego wpisu aż się do łez uśmiałam z tego udoskonalenia ogrodu i przekwalifikowania na piwoniowy ,muszę przyznać  ,ze chyba nigdy tyle piwoniowych pączków- kulek nie było,gdzie się nie obrócę to kuli widzę
 ,z Twojego wpisu aż się do łez uśmiałam z tego udoskonalenia ogrodu i przekwalifikowania na piwoniowy ,muszę przyznać  ,ze chyba nigdy tyle piwoniowych pączków- kulek nie było,gdzie się nie obrócę to kuli widzę   ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę z lekkim deszczykiem wieczorem ,u mnie niebotyczna susza ,wczoraj wsadziłam od Ciebie chryzantemy to podlewałam z wiaderka ,bo nie chce mi sie ciągnąć tego długiego węża ,jeszcze mi sie poplątał i czekam na Bogusia żeby mi to odplątał
 ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę z lekkim deszczykiem wieczorem ,u mnie niebotyczna susza ,wczoraj wsadziłam od Ciebie chryzantemy to podlewałam z wiaderka ,bo nie chce mi sie ciągnąć tego długiego węża ,jeszcze mi sie poplątał i czekam na Bogusia żeby mi to odplątał  ,bo szkoda mi na to czasu
  ,bo szkoda mi na to czasu   buziaczki
 buziaczki  

,czasem trzeba się szukać
 ,czasem trzeba się szukać   ,dziewczynki myślę czuły się u mnie dobrze pozdrawiam
 ,dziewczynki myślę czuły się u mnie dobrze pozdrawiam  

Bardzo eleganckie!
 Bardzo eleganckie! 
  Tych też u Ciebie nie brakuje! Ja mam tylko dwie kwitnące do których w tym roku dołączy trzecia, a reszta ciągle zwleka z kwitnieniem
 Tych też u Ciebie nie brakuje! Ja mam tylko dwie kwitnące do których w tym roku dołączy trzecia, a reszta ciągle zwleka z kwitnieniem  I tak co roku dosadzam jedną.
 I tak co roku dosadzam jedną.  

Za chwilę zaczniesz na dobre nas nimi czarować, za każdym razem jak otworzę komputer, będę czuła ich zapach. Żagle rozpięte nad pergolą tworzą niezwykłe miejsce do spotkań, albo do odpoczynku. Ogrom masz do obrobienia, nic więc dziwnego, że ciągle jesteś w biegu
 Za chwilę zaczniesz na dobre nas nimi czarować, za każdym razem jak otworzę komputer, będę czuła ich zapach. Żagle rozpięte nad pergolą tworzą niezwykłe miejsce do spotkań, albo do odpoczynku. Ogrom masz do obrobienia, nic więc dziwnego, że ciągle jesteś w biegu  Pewnie przydałaby Ci się dłuższa doba, chociaż na zdrowie raczej by Ci to nie wyszło. Umiaru więc i spokojności
 Pewnie przydałaby Ci się dłuższa doba, chociaż na zdrowie raczej by Ci to nie wyszło. Umiaru więc i spokojności