Niestety zdjęć jeszcze mam niewiele. Ale myślę, że jak już nowy wąteczek będzie to i zdjęcja szybciej zrobię
 Niestety zdjęć jeszcze mam niewiele. Ale myślę, że jak już nowy wąteczek będzie to i zdjęcja szybciej zrobię 
Na początek benjaminki

Banjaminki są roślinkami, które coroku na wiosnę należy przycinać w celu rozgałęzienia i uformowania korony
 Banjaminki są roślinkami, które coroku na wiosnę należy przycinać w celu rozgałęzienia i uformowania korony  Oczywiście poczekaj z przycięciem do wiosny
 Oczywiście poczekaj z przycięciem do wiosny 

Co prawda miałam już troszkę zdjęć zrobionych, ale dzisiaj zajrzałam do wątku Ani - Raczka o przeróbce zdjęć i tak mnie jakoś tknęło
  Co prawda miałam już troszkę zdjęć zrobionych, ale dzisiaj zajrzałam do wątku Ani - Raczka o przeróbce zdjęć i tak mnie jakoś tknęło   Stwierdziłam, że nie ma sensu zawalać wątku kilkoma zdjęcjami tych samych kwiatów i zrobie to na jednej fotce
  Stwierdziłam, że nie ma sensu zawalać wątku kilkoma zdjęcjami tych samych kwiatów i zrobie to na jednej fotce  To są dopiero pierwsze próby, więc jeszcze bez rewelacji, ale myślę, że z czasem będzie coraz lepiej
 To są dopiero pierwsze próby, więc jeszcze bez rewelacji, ale myślę, że z czasem będzie coraz lepiej 
 Ania bardzo fajnie wszystko wyjaśnia na podstawie zdjęć
 Ania bardzo fajnie wszystko wyjaśnia na podstawie zdjęć 

.Kiedy moje takie urosną.
 .Kiedy moje takie urosną.

W rzeczywistoście jedynie dwa benjaminki są spore. Pozostałe fikusy i palmy to co najwyżej średniaki
  W rzeczywistoście jedynie dwa benjaminki są spore. Pozostałe fikusy i palmy to co najwyżej średniaki   
  Roślinek niczym nie nabłyszczam. Myję je co jakiś czas wilgotną ściereczką z płynem do naczyń, a benjaminkom robie prysznic. Jednak te roślinki ze zdjęć są akurat niezbyt czyste
  Roślinek niczym nie nabłyszczam. Myję je co jakiś czas wilgotną ściereczką z płynem do naczyń, a benjaminkom robie prysznic. Jednak te roślinki ze zdjęć są akurat niezbyt czyste