I narcyzki , szafirki plus pięknie kwitnące drzewa. Jak już zapewne wiesz .bardzo podoba mi się Twoja działeczka. Uporządkowana, elegancka . Po prostu super
  I narcyzki , szafirki plus pięknie kwitnące drzewa. Jak już zapewne wiesz .bardzo podoba mi się Twoja działeczka. Uporządkowana, elegancka . Po prostu super  

O dzikich pszczółkach muszę pomyśleć, bo pszczoły przyszły na wyżerkę w czasie krokusów a teraz gdzieś u Pawlaka pewnie zapylają drzewa
  O dzikich pszczółkach muszę pomyśleć, bo pszczoły przyszły na wyżerkę w czasie krokusów a teraz gdzieś u Pawlaka pewnie zapylają drzewa  Wspaniałego sezonu
  Wspaniałego sezonu  

. W odpoczynek na działce przestałam już wierzyć, jak się troszkę obrobię z pracami i mogła bym odpoczywać to pogoda się popsuła.
 . W odpoczynek na działce przestałam już wierzyć, jak się troszkę obrobię z pracami i mogła bym odpoczywać to pogoda się popsuła.   Jak zajadę po kilku dniach, znów będzie co robić.
 Jak zajadę po kilku dniach, znów będzie co robić.   . Pozdrawiam.
 . Pozdrawiam.  

też . Pozdrawiam .
  też . Pozdrawiam .

Pięknie , kolorowo , z perspektywą dalszego powiększania rabatek, jako efekt Forumowej  choroby
 Pięknie , kolorowo , z perspektywą dalszego powiększania rabatek, jako efekt Forumowej  choroby  Właśnie idę zaraz sadzić roślinki ,które dzisiaj dotarły: min paulownia, kalina japońska Watanabe, Rudbekia Green Wizzard,wilczomlecz Fireglow i kilka floksów. Włożyłeś bardzo dużo pacy , a efekty imponujące. Pozdrawiam serdecznie i życzę obfitych kwitnień
 Właśnie idę zaraz sadzić roślinki ,które dzisiaj dotarły: min paulownia, kalina japońska Watanabe, Rudbekia Green Wizzard,wilczomlecz Fireglow i kilka floksów. Włożyłeś bardzo dużo pacy , a efekty imponujące. Pozdrawiam serdecznie i życzę obfitych kwitnień  

Mario -  podziwiam już od rana Twoje śliczności w nowym wątku, ale nie miałam czasu się wpisać.
  Mario -  podziwiam już od rana Twoje śliczności w nowym wątku, ale nie miałam czasu się wpisać.  , kwiatuchy wymiatają
, kwiatuchy wymiatają   

Domek dla zapylaczy wygląda extra i w dodatku ma mieszkańców
 Domek dla zapylaczy wygląda extra i w dodatku ma mieszkańców  
   gratuluję domowników.
 gratuluję domowników.