Moi Drodzy zbliża się Sylwester, piękna i szampańska noc, tańce, piękne panie i eleganccy panowie, przytłumione światła i piękna muzyka, miłe towarzystwo, cudowna atmosfera.
Życzę serdecznie takiego wieczoru.Irena
Witaj Grzesiu jak po nocy sylwestrowej, głowa nie boli? Dzięki za pochwały, z pielęgnacją trawnika nie jest tak źle, gorzej z kwiatami tam jest wiele pracy. Co do języczki to rzeczywiście rośnie pod drzewem prawie w całkowitym cieniu. Posadziłam tam, ponieważ to jest duży krzak a nie miałam innego miejsca. Muszę powiedzieć, że to miejsce dobrze mu służy, ładnie rośnie i kwitnie. Wspominasz o kotkach, mamy tutaj różne zwierzaczki: jeże, wiewiórki i ropuchy, są też klatki lęgowe dla ptaków, wszystko to żyje w zgodzie a my cały ten zwierzyniec kochamy, te kotki były wyrzucone przez ludzi.
W Nowym Roku wszystkiego najlepszego i dobrej pogody dla roślin na działce.
Pospacerowałam po ogrodach, prawie wszędzie zimowo u mnie też. Niektórzy pokazują wspomnienia wiosny, trochę lata. Gdy takie kolorowe ogrody oglądam nie myślę o tym dużym mrozie. Może również pokażę kilka zdjęć z wczesnej wiosny, bo na nadchodzącą to trzeba jeszcze poczekać.
Ciepło pozdrawiam
Witaj Irenko przepiękna wiosna zawitała do ciebie. Aż się cieplej zrobiło .
Czy ten twój bordowy ciemiernik to się rozsiewa bo ja mam już chyba 4 lata i nie mam żadnej siewki od niego a biały rozsiewa się jak szalony
Genia