Obrobione, czyściutko a matura za pasem, podziwiam.

Gratuluję srebrnego wypasu.

A autko niech Ci się dobrze sprawuje.
  A autko niech Ci się dobrze sprawuje.
 A może masz wolną chwilę i wpadniesz do mnie?
 A może masz wolną chwilę i wpadniesz do mnie?   Bo ja to w lesie jestem, nic nie zrobione jeszcze...
 Bo ja to w lesie jestem, nic nie zrobione jeszcze...

koleżanka kupiła te same kapersy, na pewno trytomę groniastą - i wyrósł jej z tego łubin
 koleżanka kupiła te same kapersy, na pewno trytomę groniastą - i wyrósł jej z tego łubin  Dlatego unikam takich marketowych zakupów bo nigdy nie wiadomo co się kupuje... inna koleżanka kupiła kiedyś tak jeżówkę a wyrosła tylko nawłoć... Co prawda ja kupiłem na targach ogrodniczych doniczkę z kokoryczką niską a wyrosła konwalia majowa...
 Dlatego unikam takich marketowych zakupów bo nigdy nie wiadomo co się kupuje... inna koleżanka kupiła kiedyś tak jeżówkę a wyrosła tylko nawłoć... Co prawda ja kupiłem na targach ogrodniczych doniczkę z kokoryczką niską a wyrosła konwalia majowa... 

Jakoś to leciało: ,,Jeśli nie wierzysz w wygraną,to już jesteś przegrany" czy jakoś tak, sens jest
 Jakoś to leciało: ,,Jeśli nie wierzysz w wygraną,to już jesteś przegrany" czy jakoś tak, sens jest  

. Ty to jednak pracowity jesteś
 . Ty to jednak pracowity jesteś   . Świetnie wszystko uporządkowałeś a u mnie miejscami nadal syf
 . Świetnie wszystko uporządkowałeś a u mnie miejscami nadal syf   . No nic, teraz ma być ciepło to nadrobię
 . No nic, teraz ma być ciepło to nadrobię   . Nowy samochód na pewno jest pojemny
 . Nowy samochód na pewno jest pojemny   . Mnóstwo zielonego tam zmieścisz
 . Mnóstwo zielonego tam zmieścisz   . Najważniejsze żeby nigdy nie zawodził i tego Ci życzę
 . Najważniejsze żeby nigdy nie zawodził i tego Ci życzę   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .
 to teraz będziesz miał czym śmigać po wszystko co potrzebne w ogrodzie
  to teraz będziesz miał czym śmigać po wszystko co potrzebne w ogrodzie   

Wiosna rozkręciła się na dobre i póki co nie odpuści . Mam wrażenie, że to już lato, bo temperatury są bardzo przyjemne i słońce już mocno przypieka. Natura szybko nadrabia straty, i chyba nawet przegoni ubiegłoroczną wiosnę. W ogrodzie jedne kwiaty przekwitają, a kolejne mają swoje pięć minut .
 Wiosna rozkręciła się na dobre i póki co nie odpuści . Mam wrażenie, że to już lato, bo temperatury są bardzo przyjemne i słońce już mocno przypieka. Natura szybko nadrabia straty, i chyba nawet przegoni ubiegłoroczną wiosnę. W ogrodzie jedne kwiaty przekwitają, a kolejne mają swoje pięć minut .  

Ale dobrze, że to tylko 4,5 zł
 Ale dobrze, że to tylko 4,5 zł  

Wiosenne kolory nareszcie widać w ogrodzie. Ostnica ładnie odbija.
 Wiosenne kolory nareszcie widać w ogrodzie. Ostnica ładnie odbija.  Łopatka widać używana intensywnie.
 Łopatka widać używana intensywnie. 

A żabka wymiata
   A żabka wymiata  U mnie z chryzantem większość żyje, a nawet bardzo dobrze się ma bo mocno się rozmnożyły.
  U mnie z chryzantem większość żyje, a nawet bardzo dobrze się ma bo mocno się rozmnożyły.